A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відкриття новорічної ялинки у Доманівці

Дата: 20.12.2019 15:14
Кількість переглядів: 763

Новий рік це справжнє свято – свято яскравих посмішок, радісних дітей, гарного настрою, свято сюрпризів та неперевершених чудес. І дива сьогодні сталися на дитячому майданчику селища Доманівка – засяяли вогні новорічної ялинки.

Діти Доманівщини зустріли довгоочікуваного гостя – покровителя та чудотворця, улюбленця усіх дітей та дорослих – Святого Миколая. На початку заходу з вітальними словами до дітвори звернулися секретар селищної ради Галина Шульгіна та заступник голови районної державної адміністрації Анатолій Коваленко. Біля ялинки дітей розважали помічники Миколая, які підготували святкову розважальну програму. Під веселу новорічну музику пройшли конкурси та розваги. Усіх дітей Святий Миколай пригостив солодощами.

Після відкриття ялинки у районному Будинку культури на малечу чекало святкове продовження.        Зі словами привітання до дітвори звернулася перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Фалько. Організаторами свята підготовлено новорічні майстер-класи та фотозона. На всіх чекали Дід Мороз та Снігуронька. Фінальним акордом свята став показ новорічної вистави «До зустрічі у Новому році!», підготовлений дитячим театром Доманівського РБК «Позитив».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь