A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День Святого Миколая у "Сонечку"Доманівському ЗДО №2 Через поле, через гай йде до діток Миколай. У білесенькій торбинці він усім несе гостинці. То ж бринить від щастя край — тут ступає Миколай

Дата: 20.12.2019 15:00
Кількість переглядів: 745

19 грудня в садочку пройшло свято, присвячене Дню Святого Миколая - покровителя всіх мандрівників і дітей. За народними повір’ями, саме в цей день Святий Миколай щороку ходить по домівкам та обдаровує кожну дитину. Якщо ж в переддень чарівного свята загадати заповітне бажання, то Святий Миколай його обов'язково виконає.

До цього дня вихователі прикрасили святково групи. А в музичному залі дітей зустріла справжня Казкарка, яка привітала малюків та дорослих із великим християнським святом, побажала усього найкращого – радості, тепла та миру. Дітки радо співали пісень, розповідали віршики про зиму про Миколая, усі поринули у справжнє чарівне дійство, бо до дітей завітали ангели, сніжинки, зірочки та білий ведмідь у якого діти попросили на Новий рік білого пухнастого снігу та щоб він на санчатах привіз до нашого садочка якнайшвидше Діда мороза.

А наприкінці дійства до зали прийшов і сам Святий Миколай, щоб привітати усіх малят і дорослих із святом. Діти старших груп заспівали пісеньку, присвячену Святому Миколаю, розповіли йому вірші. Чудові подарунки, солодощі та веселий настрій отримали діти від свята. А дорослим він побажав усього найкращого – здоров’я, щастя та благополуччя, миру та добра у кожній хаті. Тож цілий день у садочку пройшов весело та радісно. Всі очікують на новорічні свята біля ялинки!

Святий отче, Миколай!

Мою хату не минай!

Подаруй мені потіху

І торбину, повну сміху,

І здоров’я для родини,

Красну долю для Вкраїни!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь