A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Корекційна робота логопеда Доманівського ЗДО №2

Дата: 17.12.2019 14:07
Кількість переглядів: 747

  17 грудня на базі Доманівського ЗДО №2 відбувся семінар-практикум з елементами тренінгу для  вихователів та батьків з проблеми «Корекційна робота логопеда та вихователя у подоланні мовних вад дітей дошкільного віку».

У  Доманівському дошкільному навчальному закладі №2 нашого селища функціонує 1  логопедична група  де отримують кваліфіковану корекційну допомогу діти з різними порушеннями мовлення. Кваліфіковану логопедичну допомогу їм надає  логопед Завідняк Ірина Георгіївна. У 2019-2020 навчальному році, за рішенням  інклюзивно-ресурсного центру,  в групі для дітей з порушеннями мовлення  навчаються і виховуються 15 дітей дошкільного віку.  

  Вчитель-логопед  Завідняк І.Г. та вихователь Кучер О.В. підготували відкрите заняття у середній групі «Пригоди маленького ведмедика».  Під час заняття діти логопедичної групи розширили та активізували свій словник; закріпили узагальнюючі поняття; розвивали зв’язне мовлення, дрібну моторику рук, слухову і зорову увагу, пам'ять, довільну поведінку. 

  В ході роботи логопед І.Г.Завідняк  ознайомила присутніх з мовленнєвими порушеннями дітей дошкільного віку,  їх впливом на інтелектуальний розвиток дитини, розповіла про завдання, які стоять перед педагогічним колективом  логопедичної групи.

  Учасникам заходу була запропонована змістовна, цікава презентація про участь вихователя логопедичної групи  в різних етапах корекційної роботи та форми взаємодії логопеда і вихователя.

  Всі учасники семінару взяли участь у діловій грі «Вирішення проблемних ситуацій»,  яку провела логопед Ірина Георгіївна. Такі форми роботи  сприяють підвищенню професійної компетентності,  розвитку творчого потенціалу педагогів та збагаченню їхнього досвіду.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь