A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Зі святом наші любі доманівці!

Дата: 13.09.2018 15:50
Кількість переглядів: 957

«Ніяка в світі сила нас не зламає, бо нас коріння наше в землі тримає»

        Святкування на честь нашого селища розпочалося з привітання селищного голови, який побажав всім його жителям процвітання, душевного тепла, радості й достатку, благословення всього краю, міцного здоров’я, добробуту і багато успіху в життєвих починаннях, впевненості і стабільності, миру, щастя і тепла.

      Яскравим дійством стало проведення свята 12 вересня з нагоди 216-ї річниці з дня заснування селища Доманівка, яке об’єднало  всіх тих, хто тут народився, виріс і проживає, де саме відчували справжню материнську ласку і турботу та цінні поради батька,  що зібралися до свого рідного куточку щоб розділити радість в цей святковий день, аби разом відсвяткувати народження свого селища.

        Богослужіння в храмі Олександра Невського в честь великого православного християнського свята – святого благовірного князя Олександра Невського і розпочало наш святковий тиждень. Вінцем всіх чеснот святого Олександра було його благочестя та непохитна віра. Я – християнин, і краще прийму смерть, ніж зречуся віри перед людьми». За таку мужність та сповідництво Господь благословив князювання Олександра Невського багатьма щедротами. Всі православні віряни молитовно відзначають свято перенесення мощей святого благовірного князя, яке вшановує память небесного покровителя – Олександра Невського.

     Організовано та проведено пошуково-пізнавальну гру «Domanivka-Quest» до якої були залучені учні Доманівської ЗОШ №2  та Доманівського НВК результатом якої стали гарні емоції та святковий пиріг яким  пригостили всіх присутніх.

        У районному будинку культури проведено виставку народної творчості, де були представлені вироби наших умільців народного промислу – Галини Миколаївни Тижневої та її сина Ігоря Олександровича, Тетяни Мадєєвої, Валентини Миколаївни Курій та Олександра Олексійовича Доги.

     Відбулася урочиста концертна програма «Єдина родина», де грамотами Доманівської селищної ради нагороджено кращих працівників з благоустрою Доманівської  селищної ради, а також  згадано 48 фермерських господарств, 2 сільгосппідприємства, 776 одноосібників і двох приватних підприємців, які  першими  в Доманівці відкрили магазин «Візит». Молода родина та сімї, які прожили разом 50 років подружнього життя, довгожителька – Коновалова Валентина Іванівна та наймолодша жителька селища Баранова Мирослава Максимівна також отримали гучні оплески та позитивний настрій. Програма святкового концерту була сповнена найяскравішими і найкращими номерами художньої самодіяльності, які подарували чудовий настрій усім присутнім. Вшановано память загиблих у війнах – теперішній і минулій, та померлих під час голодоморів – хвилиною мовчання. Право покласти квіти до Стелли заглиблим воїнам у роки Другої світової війни було надано родині Маташнюків, учаснику АТО, батьку родини Дмитру та його доньці Анастасії.

        В пятницю, 14 вересня на площі біля районного будинку культури  буде проведено Малюнок на асфальті «Ми Доманівці» за участю наймолодших жителів селища.

         Сподіваємося, що на закінчення святкового тижня, 15 вересня на площі біля районного будинку культури всі бажаючі зможуть відвідати святкову дискотеку, яка гарантує забезпечити кожного зарядженням позитиву і гарним настроєм.

       Ми дякуємо долі за те, що народилися у цьому благословенному краї, у цьому райському куточку землі. Адже де б ми не були, серцем завжди линем до рідного порогу, до рідної хати, до найдорожчих людей.

      Дорогі доманівці! Селище наше красиве і квітуче! Ми щиро вдячні кожному із Вас, хто брав участь у організації та проведенні всіх урочистих заходів до дня його святкування. Прийміть наші найщиріші вітання і побажання, радості від життя, любові і шани від людей.

 

«Людина в світ зерно нести повинна, як зерно носить людям колосок».

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь