A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Налагоджена співпраця – запорука успіху

Налагоджена співпраця – запорука успіху

Тільки за умови тісної та взаємовигідної співпраці органів поліції та уповноважених органів з питань пробації можливо досягти позитивних результатів.

09:15 19.11.2020

16 листопада відзначила 90 - річний ювілей корінна жителька Доманівки Кирток Любов Федорівна

16 листопада відзначила 90 - річний ювілей корінна жителька Доманівки Кирток Любов Федорівна

З цієї приємної нагоди завітали до ювілярки голова райдержадміністрації Сергій Шурабура, заступник голови райдержадміністрації Наталія Фалько, начальник загального відділу Доманівської селищної ради Ірина Міхенько та начальник відділу праці, соціального захисту населення  та захисту прав дітей Світлана Маташнюк.

10:12 17.11.2020

Комісія  з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Доманівської селищної ради розглянула питання щодо карантину вихідного дня як одного із заходів загальнодержавного карантину

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Доманівської селищної ради розглянула питання щодо карантину вихідного дня як одного із заходів загальнодержавного карантину

Рішенням позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Доманівської селищної ради, яке відбулося 13 листопада 2020 року, в цілому підтримано зміни до Постави № 641. Виключення є надання дозволу торгівлі промисловими товарами на території КП Ринок у суботу 14 листопада. На ринкові дні 21 та 28 листопада торгівля промисловими групою товарів на території КП Ринок заборонена!

15:50 13.11.2020

ОГОЛОШЕННЯ  ДЛЯ  ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ

ОГОЛОШЕННЯ ДЛЯ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ

З  метою врегулювання проблемних питань, які виникають при реєстрації фермерами податкових накладних, при облдержадміністрації діє робоча група з вирішення проблемних питань, пов’язаних із реєстрацією податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних, зупиненням, відмовою їх реєстрації сільськогосподарським товаровиробникам (фермерським господарствам), яка виконує функції дорадчого та консультативного органу.

09:37 12.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь