A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

До відома операторів ринку, діяльність яких пов’язана з обігом зазначеного харчового продукту

До Первомайського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області  ”Щодо повідомлення RASFF ”.

09:06 12.05.2021

Інформація щодо захворюваності на гостру респіраторну коронавірусну інфекцію COVID-19 у Доманівській громаді станом на 11 травня

Станом на 11 травня на території Доманівської селищної ради діє «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки, у зв’язку з коронавірусною хворобою COVID-19.

13:39 11.05.2021

Вітання Доманівського селищного голови із Днем матері!

Дорогі жінки, любі наші матері! Кожен із нас від дитинства й до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ – образ мами, яка все зрозуміє, пробачить і завжди любитиме, незважаючи ні на що. У цілому світі мірою гідності людини вважається його подяка Матері за життя, за всі її старання, виховання й самопожертву. Материнська любов зігріває нас упродовж усього життєвого шляху.

13:48 09.05.2021

Відзначили 76-річницю Перемоги

9 травня, 9 година ранку, жителі Доманівки та гості нашого селища, серед них учасник бойових дій у роки минулої війни Дудар Анатолій Терентійович, військовослужбовці, молодь зібралися біля Меморіального комплексу «Братська могила», де цього дня на урочисто-траурному мітингу відзначили 76-ї річницю Перемоги у Другій світовій війні.

11:01 09.05.2021

Вшанували пам’ять учасників Другої світової війни

8 травня, у селищі Доманівка у День пам’яті та примирення та з нагоди 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Доманівський селищний голова Віктор Власюк разом з депутатами селищної ради, працівниками селищної ради, представниками трудових колективів установ та організацій, громадських організацій вшанували пам'ять загиблих у роки Другої світової війни покладанням квітів до Братської могили загиблих воїнів та хвилиною мовчання.

10:29 08.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь