A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

До відома жителів громади та внутрішньо переміщених осіб

Дата: 17.05.2022 14:45
Кількість переглядів: 679

З початку війни Доманівська селищна рада допомагає людям, які приїхали до нас з зони бойових дій. Вдячний за таку можливість Гуманітарному штабу на базі Центру підтримки бізнесу м. Миколаєва, Одеській обласній організації роботодавців, Тернопільському Логістичному Центру допомоги бійцям дружнім громадам Тернопільської області, Благодійним фондам  Мрій дій та Єдність громади, не байдужим жителям нашої громади. 

Подяка землякам, які, не роздумуючи, діляться транспортом, паливно мастильними матеріалами, житлом, продуктами харчування, ліками  та речами першої необхідності. Люди роблять це від щирого серця, а не ради піару. Більшість з них навіть просить не вказувати імена.

В нашій громаді знайшли прихисток жителі Маріуполя, Харкова, Кульбакіно, Херсона, Снігурівки, Волновахи та Бахмута,  інших опалених війною міст і сіл України. Приїхали зовсім без нічого, серед них маленькі дітки, інваліди, люди похилого віку. Волонтерський центр селищної ради надав цим людям 488 продуктових набори, 432 комплекта дитячого харчування, підгузків та засобів гігієни, ковдри, подушки, постіль, одяг, взуття, ліки та посуд.

Завдяки щедрості людських сердець, непереборній вірі в Перемогу допомога була надана 412 родинам. При цьому селищна рада не потратили з бюджету жодної копійки. Транспорт та ПСМ для доставки вантажів надавали підприємці громади.

Дякую всім, одним за допомоги, а тим, хто спостерігає зі сторони і розповсюджує недолугі пости - за пильність. Хочу завірити внутрішньо переміщених осіб, ніхто не залишиться без турботи. Ми працюємо і будемо працювати над створенням житлового фонду для тих, хто вирішить залишитись в громаді, над забезпеченням їх всім необхідним для нормального життя.

Слава Україні!

Селищний голова        Віктор Власюк

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь