A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

17 червня  делегація Доманівської селищної ради на чолі з селищним головою Віктором Власюком відвідала Балтську міську раду.

17 червня делегація Доманівської селищної ради на чолі з селищним головою Віктором Власюком відвідала Балтську міську раду.

Метою візиту було вивчення успішного досвіду організації та функціонування соціально-гуманітарної сфери, управлінням комунальним майном, розвитку спорту, первинної та вторинної медици у громаді. Саме тому до складу делегації увійшли депутати селищної ради, керівники структурних підрозділів, старости, лікарі, т.в.о. начальника КП “Доманівське”.

18:49 19.06.2021

Фельдшерський пункт на селі — це єдиний порятунок для більшості мешканців.

Фельдшерський пункт на селі — це єдиний порятунок для більшості мешканців.

У нашій Доманівській громаді їх десять. Тут працюють самовіддані, милосердні люди, які звикли йти на допомогу вдень і вночі, не зважаючи на втому чи погану погоду. Самі лікують, самі топлять, самі прибирають.  Після об’єднання громади виявилось, що приміщення більшості діючих ФП в занедбаному стані і мало схожі на заклади здоров’я. Намагались стукати у всі двері, просили центральні органи влади, народних депутатів допомогти у вирішенні проблеми, поки що безрезультатно, адже на сьогодні діють норми: один ФАП на 750 людей. Проте селищна рада має твердий намір зберегти всі фельдшерські пункти, модернізувати їх, покращити умови і для працівників, і для відвідувачів.

13:59 19.06.2021

18 червня у Доманівському будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника.

18 червня у Доманівському будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника.

За  доброю традицією  у третю неділю червня відзначається День медичного працівника – одне з небагатьох свят, яке не втратило свого значення через політичні та економічні мотиви. Його відзначають не тільки лікарі та медсестри, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів.

17:36 18.06.2021

Відбудеться засідання сьомої сесія Доманівської селищної ради восьмого скликання

Відбудеться засідання сьомої сесія Доманівської селищної ради восьмого скликання

25 червня 2021 року о 10-й годині у залі засідань Доманівської селищної ради відбудеться засідання сьомої сесії Доманівської селищної ради восьмого скликання (смт Доманівка, вул. Центральна, 48).

17:53 16.06.2021

Пропонуємо жителям Доманівської громади скористатися житловою програмою «Власний дім»

Пропонуємо жителям Доманівської громади скористатися житловою програмою «Власний дім»

Доманівська селищна рада повідомляє, що в Миколаївській області діє Цільова регіональна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та поліпшення житлово-побутових умов сільського населення «Власний дім», яка спрямована на створення відповідних житлових та соціально-побутових умов саме для сільського населення області, в першу чергу для молодих спеціалістів, молодих сімей, працівників соціальної сфери села, сільськогосподарських формувань, обслуговуючих галузей.

11:00 16.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь