A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Вшанували пам’ять учасників Другої світової війни

8 травня, у селищі Доманівка у День пам’яті та примирення та з нагоди 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Доманівський селищний голова Віктор Власюк разом з депутатами селищної ради, працівниками селищної ради, представниками трудових колективів установ та організацій, громадських організацій вшанували пам'ять загиблих у роки Другої світової війни покладанням квітів до Братської могили загиблих воїнів та хвилиною мовчання.

10:29 08.05.2021

До відома операторів ринку, діяльність яких пов’язана з обігом харчових морепродуктів

До Первомайського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області  ”Щодо повідомлення RASFF ”.

08:23 07.05.2021

Інформація щодо захворюваності на гостру респіраторну коронавірусну інфекцію COVID-19 у Доманівській громаді станом на 6 травня

Станом на 6 травня на території Доманівської селищної ради діє «жовтий» рівень епідемічної небезпеки, у зв’язку з коронавірусною хворобою COVID-19.

16:14 06.05.2021

Вітаємо жителів села Копані з Днем села!

Сьогодні, 6 травня,  у день Святого Георгія, коли цвітуть сади та зеленіють луги, святкує свої іменини прекрасне село Копані. Звичайно, хотілося б відзначити це свято як належить – у колі гостей, дзвінкими піснями та запальними танцями, але на жаль, на цей момент наша країна й увесь світ переживають складні часи, які принесла нам хвороба COVID-19.

14:24 06.05.2021

Інформація щодо захворюваності на гостру респіраторну коронавірусну інфекцію COVID-19 у Доманівській громаді станом на 5 травня

Станом на 5 травня на території Доманівської селищної ради діє «жовтий» рівень епідемічної небезпеки, у зв’язку зі збільшенням випадків захворюваності коронавірусною хворобою COVID-19.

09:13 05.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь