Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Кожна дитина має право на родину

Дата: 22.06.2023 14:53
Кількість переглядів: 762

У нашій громаді розпочав функціонувати Дитячий будинок сімейного типу на базі родини Писаренків Юрія Анатолійовича та Олени Валеріївни. Ця родина з початку повномасштабного вторгнення знайшла прихисток на території нашої громади. Згодом прийняли спільне рішення залишитися на постійне проживання в Доманівці та стати батьками для діток, які залишились без батьків, тобто створити  ДБСТ. Для досягнення такої важливої та цінної мети сім’я здолала не легкий шлях.

І ось на початку червня 2023 року розпочав свою роботу дитячий будинок сімейного типу  у будинку з усіма зручностями який було придбано ще у 2021 році за кошти  Державної субвенції. Подружжя Писаренків має своїх трьох біологічних дітей та  зважились на велику відповідальність – взяли на виховання у свою родину відразу п’ять діточок однієї родинної групи (тобто всі п’ять дітей рідні братики і сестрички).

21 червня (після проходження адаптації у родинні) заступник селищного голови  Олександра Сохань, начальник служби у справах дітей  Доманівської селищної ради Людмила Гуровська та спеціаліст служби у справах дітей Вознесенської РВА  Аліна Заєць відвідали новостворену родину з подарунками. Дітки  зустріли гостей радісно, особливо  зраділи подарунку, який їм передала багатодітна родина Юлії та Андрія Панайод - це маленька дівчинка німецької  вівчарки на прізвисько Ельза. То ж сьогодні родина  отримала поповнення,  атмосфера будинку вразила нас сімейним  затишком та теплом.

Маємо надію на те, шо батьки – вихователі зможуть зігріти своєю ласкою та любов’ю  дітей, прищепити всі  ті  навички,  котрі будуть у майбутньому для них безцінним скарбом у їхньому самостійному житті.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь