A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації «Детального плану території вулиці Мельнична,31 смт Доманівка Доманівського району Миколаївської області для реконструкції АЗС з

Дата: 16.08.2018 13:08
Кількість переглядів: 976

1. Детальний план території  вулиці Мельнична,31 смт Доманівка Доманівського району Миколаївської області для реконструкції АЗС з встановленням автомобільного газозаправного пункту, розроблено з метою узгодження намірів забудови щодо реконструкції АЗС з встановленням автомобільного газозаправного пункту, визначення містобудівної документації та уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації території земельної ділянки по вул.Мельнична,31 в смт.Доманівка.

2.Основні техніко-економічні показники:

     

площа земельної ділянки

 

0,2000га

 площа забудови будівлі

 

36,3кв.м.

 висота будівель

 

до 9,0м.

 будівельний об’єм

 

217м.куб.

Інженерно забезпечення об’єкта    -  водопостачання-від існуючих водопровідних мереж; каналізація-в водонепроникний вигріб; електропостачання від інженерних мереж філії ПАТ  «Миколаївобленерго»  Доманівського району; теплопостачання-електричне

Додаток: схема розташування території у планувальній структурі смт Доманівка, план існуючого використання території, схема планувальних обмежень, проектний план.

3. Замовником розроблення детального плану території виконавчий орган Доманівської селищної ради.

4.Розробник ТОВ «Архітектурно-будівельна компанія «АрхСіті» (код ЄДРПОУ 41432591).
5.Підставою для розроблення проекту є рішення Доманівської селищної ради ради від 23.03.2018р. №34 «Про надання дозволу на розробку детального плану території в межах населеного пункту смт.Доманівка, вул.Мельнична,31, для реконструкції АЗС ( з встановленням автомобільного газозаправного пункту) ПП «ДОМАНІВСЬКА МРІЯ».

6.З матеріалами проекту детального плану території можна ознайомитись на офіційному сайті об’єднаної територіальної громади Доманівської селищної ради domanivska-gromada.gov.ua) у розділі «Громадське обговорення» та у відділі земельних відносин  Доманівської селищної ради за адресою:  смт. Доманівка, вул.Центральна,48 з 10-00 до 17-00, тел. 91494 з моменту публікації цього повідомлення до завершення строку подання пропозиці.

7. Пропозиції до проекту детального плану території надавати до відділу земельних відносин Доманівської селищної ради (вул. Центральна,48, смт Доманівка). Пропозиції подаються у письмовому вигляді та e-mail: domanivka-otg@ukr.net із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Забезпечення роботи з розгляду пропозицій покладено на виконуючого начальника відділу земельних відносин Голумбйовську Т.Й.

8. Строк подання пропозицій до проекту детального плану території до 16 вересня 2018 року.

9. Громадські слухання проекту містобудівної документації «Детальний план території  вулиці Мельнична,31 смт Доманівка Доманівського району Миколаївської області для реконструкції АЗС з встановленням автомобільного газозаправного пункту» відбудуться 19 вересня 2018 року о 10-00 у приміщенні Доманівської селищної ради в залі ІІ поверху.

Графічні матеріали.

 

                                                                            Виконавчий орган Доманівської селищної ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь