A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Увага! Відбудеться позачергова сесія Доманівської селищної ради

Дата: 22.01.2021 15:59
Кількість переглядів: 969

26 січня 2021 року о 10-й годині в залі засідань селищної ради відбудеться засідання позачергової третьої сесії Доманівської селищної ради  восьмого скликання (смт Доманівка, вул. Центральна, 48).

Питання порядку денного позачергової сесії:

1. Про звернення депутатів Доманівської селищної ради  до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до Закону України «Про повну загальну середню освіту».

2. Про звернення депутатів Доманівської селищної ради  до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо відновлення пільгового тарифу на електроенергію для населення, яке постійно проживає у 30-ти кілометровій зоні Южно-Української атомної електростанції.

3. Про звернення депутатів Доманівської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо ситуації з підвищення тарифів на природній газ, послуги з розподілу природного газу та електроенергію.

4. Про підтримку ініціативи Нікопольської міської ради VIII скликання Дніпропетровської області «Про ініціювання створення місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація громад зон спостереження АЕС».

5. Про утворення служби у справах дітей Доманівської селищної ради, затвердження Положення про службу та вжиття заходів щодо її державної реєстрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь