A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Інформація щодо захворюваності на гостру респіраторну коронавірусну інфекцію COVID-19 у Доманівській громаді станом на 12 квітня

Станом на 12 квітня на території Доманівської селищної ради діє «червоний» рівень епідемічної небезпеки, у зв’язку зі збільшенням випадків захворюваності коронавірусною хворобою COVID-19.

15:39 12.04.2021

Інформація щодо захворюваності на гостру респіраторну коронавірусну інфекцію COVID-19 у Доманівській громаді станом на 9 квітня

Станом на 9 квітня на території Доманівської селищної ради діє «червоний» рівень епідемічної небезпеки, у зв’язку зі збільшенням випадків захворюваності коронавірусною хворобою COVID-19.

15:18 09.04.2021

Звернення директора Доманівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 Анатолія Макогоненка до учасників освітнього процесу

Власне здоров’я та здоров’я близьких важливі для кожної людини. Від кожного з нас залежить швидке подолання коронавірусної інфекції. Тому самодисципліна та самовідповідальність – головні умови дотримання карантинного режиму.

15:10 09.04.2021

Міжнародний захід пам’яті з нагоди Йом га-Шоа

Сьогодні, 8 квітня в Ізраїлі та за його межами відзначається  національний День пам’яті та жалоби – Йом га-Шоа. Миколаївська Спілка єврейської культури та Меморіальний Центр Голокосту «Бабин Яр» організували цього дня міжнародний захід – запалювання свічок Пам’яті у різних містах та селах, де відбувалися розстріли євреїв. Захід проведено у онлайн - режимі у зв’язку з пандемією COVID-19.

16:21 08.04.2021

Інформація щодо захворюваності на гостру респіраторну коронавірусну інфекцію COVID-19 у Доманівській громаді станом на 8 квітня

Станом на 8 квітня на території Доманівської селищної ради діє «червоний» рівень епідемічної небезпеки, у зв’язку зі збільшенням випадків захворюваності коронавірусною хворобою COVID-19.

14:02 08.04.2021

До уваги громадян!

На звернення Доманівської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України з проханням внести зміни до Закону України «Про повну загальну середню освіту» та надати нашим дітям можливість отримати повноцінну освіту в рідній школі Міністерство освіти і науки України надало відповідь.

14:00 07.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь