A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

До уваги громадян!

На звернення Доманівської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України з проханням внести зміни до Закону України «Про повну загальну середню освіту» та надати нашим дітям можливість отримати повноцінну освіту в рідній школі Міністерство освіти і науки України надало відповідь.

14:00 07.04.2021

Проведено вечірню рейдову перевірку дотримання карантинних вимог

6 квітня о 21-00 год. проведено рейд робочою групою Доманівської селищної ради по здійсненню перевірок з дотримання санітарних норм та карантинних вимог. Група у складі представників поліції та закладів освіти перевіряла  виконання мешканцями селища Доманівка карантинних вимог, а саме: скупчення на вулицях селища груп молоді, додержання вимог дистанційного та маскового режимів, роботи барів та кафе, інших карантинних обмежень.

13:10 07.04.2021

Інформація щодо захворюваності на гостру респіраторну коронавірусну інфекцію COVID-19 у Доманівській громаді станом на 7 квітня

Станом на 7 квітня на території Доманівської селищної ради діє «червоний» рівень епідемічної небезпеки, у зв’язку зі збільшенням випадків захворюваності коронавірусною хворобою COVID-19.

09:39 07.04.2021

Проведено перевірку дотримання карантинних вимог закладами загальної середньої освіти та дошкільної освіти селища Доманівка

6 квітня робочою групою Доманівської селищної ради по здійсненню перевірок щодо дотримання санітарних норм та карантинних вимог відповідно до Постанови КМУ від 9.12.2020 року №1236 проведено перевірку закладів загальної середньої освіти та дошкільної освіти селища Доманівка.

16:47 06.04.2021

Інформація щодо захворюваності на гостру респіраторну коронавірусну інфекцію COVID-19 у Доманівській громаді станом на 6 квітня

Станом на 6 квітня на території Доманівської селищної ради діє «червоний» рівень епідемічної небезпеки, у зв’язку зі збільшенням випадків захворюваності коронавірусною хворобою COVID-19.

10:08 06.04.2021

Увага! На території Доманівської селищної ради вводяться додаткові протиепідемічні обмежувальні заходи

У зв’язку з інтенсивним поширенням захворюваності на COVID 19 серед мешканців Доманівської селищної ради 5 квітня 2021 року комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при селищній раді прийняла рішення:

16:21 05.04.2021

5 квітня проведено позачергове засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Доманівській селищній раді

Під час засідання розглянуто питання про стан епідемічної ситуації щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та запровадження додаткових посилених протиепідемічних обмежень на території Миколаївської області.

16:00 05.04.2021

Професор Сергій Дубров: «постковідний синдром» може тривати більше як 12 тижнів

Так званий «постковідний синдром», або тривалість проявів симптомів коронавірусної хвороби, може тривати 12 і більше тижнів від початку захворювання. Симптоми можуть проявлятися з боку будь-якої системи організму пацієнта, але в першу чергу це дихальна, серцево-судинна та нервова. Про це під час відеоконференції ІА Укрінформ повідомив професор кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця Сергій Дубров.

15:23 05.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь