A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Повідомлення про засідання десятої сесії Доманівської селищної ради восьмого скликання

Дата: 28.07.2021 17:15
Кількість переглядів: 8260

Фото без опису6 серпня 2021 року о 10-й годині у залі засідань селищної ради відбудеться засідання десятої сесії Доманівської селищної ради восьмого скликання (селище Доманівка, вул. Центральна, 48).

 

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ  ДЕННОГО

1.Про затвердження Проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованих в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району  Миколаївської області.

2.Про затвердження  Проєктів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок, в оренду для городництва, які знаходяться в комунальній власності із земель сільськогосподарського призначення (не надані у власність або користування) в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського  району Миколаївської області

3.Про затвердження Проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам  України  для ведення садівництва(код 01.05 згідно КВПЦЗ) із земель комунальної власності в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області

4.Про затвердження Проєктів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок,в оренду для сінокосіння і випасання худоби, які знаходяться в комунальній власності (не надані у власність або користування) в межах території Доманівської селищної ради  Вознесенського району    Миколаївської області.

5.Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) із земель комунальної власності житлової та громадської забудови в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

6.Про затвердження Проєктів землеустрою щодо відведення  земельних діляноку власність громадянам України для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) із земель комунальної власності житлової та громадської забудови в межах території Доманівської  селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

7.Про затвердження  Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності в межах території Доманівської  селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

8.Про затвердження Проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину України ЛитвінуЛ.І. у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованої в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району  Миколаївської області:

9.Про затвердження Проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

10.Про затвердження Проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду для будівництва індивідуальних гаражів в межах території Доманівської  селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

11.Про затвердження Проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду із земель комунальної власності Акціонерному товариству «Миколаївобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд, об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій (код КВПЦЗ J14.01), яка розташована в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

12.Про затвердження Проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки приватної власності громадянки України Полторан Валентини Федорівни, цільове призначення якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства» (код згідно КВЦПЗ – А.01.03.) на «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка)»  в смтДоманівка по вул. Дачна, 1-а в межах території Доманівської  селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

13.Про затвердження Проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність у розмірі середньої частки (паю) громадянам України голові та членам селянського (фермерського) господарства «МІТА» для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають у користуванні СФГ «МІТА» в межах території  Доманівської селищної ради  Миколаївської області.

14.Про затвердження Проєку землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначенння, в оренду гр. України Дерку Борису Анатолійовичу, цільове призначення якої змінюється з «для сінокосіння та випасання худоби»(код згідно КВПЦЗ – А.01.08) на «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» (код згідно КВПЦЗ – А.01.01) в межах території Доманівської селищної ради  Вознесенського району    Миколаївської області.

15.Про затвердження Технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки, яка перебуває в користуванні на умовах оренди громадянина Зозулинського Олександра Валентиновича для рибогосподарських потреб в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

16.Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 4822755100:12:000:0028 комунальної власності в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївськоїобласті.

17.Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 4822755100:07:000:0047 комунальної власності в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївськоїобласті.

18.Про затвердження Технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 4822785200:02:000:0100 комунальної власності в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївськоїобласті.

19.Про затвердженняТехнічноїдокументації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки кадастровий номер 4822755100:12:000:0046 комунальної власності (землі запасу) в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївськоїобласті.

20. Про надання дозволу на внесення змін до Технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

21. Про передачу у власність земельних ділянок, які перебувають в постійному користуванні у гр. України на підставі Державного акту на право постійного користування для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

22. Про передачу земельних ділянок в громадські пасовища, які знаходяться в комунальній власності (не надані у власність або користування) в межах території Доманівської селищної ради Миколаївської області.

23. Про надання дозволу на розробку Проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок,в оренду для громадських пасовищ, які знаходяться в комунальній власності (не надана у власність або користування) в межах території Доманівської селищної ради Миколаївської області.

24. Про надання дозволу на розробку Проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

25.Про надання дозволу на розробку Проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок,в оренду для городництва, які знаходяться в комунальній власності із земель населених пунктів (не надані у власність або користування) в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

 

26.Про надання дозволу на розробку Проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,в оренду для сінокосіння і випасання худоби, яка знаходиться в комунальній власності (не надана у власність або користування) в межах території Доманівської селищної ради Миколаївської області.

27.Про надання дозволу на розробку Проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки голові СФГ «ПЕРЕМОГА» Ткаченку Віктору Олексійовичу в оренду на 10 років для сінокосіння із земель сільськогосподарського призначення, яка знаходиться в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

28.Про надання дозволу на розробку Проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва (код 01.05 згідно КВПЦЗ) (не наданих у власність або користування) розташованих в межах території  Доманівської  селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

29.Про надання дозволу на розробку Проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) із земель комунальної власності житлової та громадської забудови в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

30.Про надання дозволу на розробку Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) із земель комунальної власності житлової та громадської забудови в межах території Доманівської  селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

31.Про надання дозволу на розробку Проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність громадянці України Фіклістовій Валентині Опанасівні для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із земель комунальної власності житлової та громадської забудови в межах території Доманівської  селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

32.Про надання дозволу на розробку Технічих документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельноих ділянок в натурі (на місцевості), для будівництва та обслуговування житлого будинку,  господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) із земель комунальної власності житлової та громадської забудови в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

33.Про припинення договору оренди земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби між Доманівською РДА та Буденчук Ярославою Михайлівною, яка знаходиться в комунальній власності (не надана у власність або користування) в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

34.Про надання в оренду земельної ділянки гр. України Друзь М.Р., для сінокосіння і випасання худоби, яка знаходиться в комунальній власності (не надана у власність або користування) в межах території Доманівської селищної ради Миколаївської області.

35.Про надання в оренду земельної ділянки громадянину України Павлову С.М. для сінокосіння і випасання худоби, яка знаходиться в комунальній власності (не надана у власність або користування) в межах території Доманівської селищної ради Миколаївської області.

36.Про надання дозволу на передачу в оренду земельну ділянку Гнесному О.І. терміном на 10 років, що знаходиться під господарськими будівлями із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення в межах території  Доманівської селищної ради Миколаївської області.

37.Про надання дозволу на розробку  Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) що знаходиться в постійному користуванні Доманівського закладу ЗСУ I-III ступенів №1 із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення для ведення підсобного господарства в межах території Доманівської  селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

38.Про надання дозволу на розробку Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності для сінокосіння із земель комунальної власності в межах території Доманівської  селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

39.Про надання дозволу на розробку Проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. України Постол Роману Григоровичу  в оренду на 49 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення, яка знаходиться під сільськогосподарськими та іншими будівлями та спорудами в комунальній власності в с. Маринівка по вул. Симона Петлюри, 19а в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

40.Про надання дозволу на розробку Проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

41.Про надання дозволу на розробку Проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

42. Про надання дозволу на розробку Проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код КВПЦЗ А01.01) в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

43.Про надання дозволу на розробку Проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код КВПЦЗ А01.01) в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

44.Про надання дозволу на розробку Проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

45.Про надання згоди на поділ земельної ділянки кадастровий номер 4822785200:06:000:0058 комунальної власності в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області(Ткаченко Каріни Сергіївни, Садчука Олександра Олександровича).

46.Про надання згоди на поділ земельної ділянки кадастровий номер 4822784900:08:000:0228комунальної власності в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.(Садчук Валентини Василівни, Садчук Аліни Сергіївни, Садчука Олександра Олександровича та Ткаченка Олександра Сергійовича).

47.Про надання згоди на поділ земельної ділянки кадастровий номер 4822783200:03:000:0164 комунальної власності в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області(Зубар Світлани Григорівни).

48.Про надання згоди на поділ земельної ділянки кадастровий номер 4822784900:07:000:0186 комунальної власності в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

49.Про надання дозволу на розробку Технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, яка перебуває в користуванні на умовах оренди у громадянина України Бровченка Олександра Леонідовича «для сінокосіння і випасання худоби»(код згідно КВПЦЗ – А.01.08) на «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» (код згідно КВПЦЗ – А.01.01) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

50.Про надання дозволу на розробку Технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, яка перебуває в користуванні на умовах оренди у СФГ «Отава» в особі голови Дерка Василя Олексійовича для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель комунальної власності в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

51.Про надання дозволу на розробку Технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, яка перебуває в користуванні на умовах оренди у громадянина України Мельниковича Юрія Степановича «для сінокосіння і випасання худоби»(код згідно КВПЦЗ – А.01.08) на «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» (код згідно КВПЦЗ – А.01.01) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

52.Про надання дозволу на розробку Технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, яка перебуває в користуванні на умовах оренди у громадянина України Славінського Андрія Вікторовича з сінокосіння і випасання худоби на для ведення товарного сільськогосподарського виробництва комунальної власності в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області.

53.Про надання дозволу на розробку Проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  у власність в розмірі земельної частки (паю) членам селянського (фермерського) господарства «Яроцька» для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності  в межах території Доманівської  селищної  ради Вознесенського району    Миколаївської області:

54.Про надання дозволу на розробку Проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в розмірі земельної частки (паю) членам фермерського господарства «МосквитенкоН.П.» для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Доманівської  селищної  ради Вознесенського району Миколаївської області.

55. Про внесення змін та доповнень до договоруоренди земельної ділянкивід 10.04.2020р., укладеного між Доманівською селищноюрадою та Новіковою Альоною Михайлівною (Ритуальні послуги).

56.Про укладання договору оренди земельної ділянки між ПП «Бунгало» та Доманівською селищною радою Вознесенського району Миколаївської області (Бажаємо здоров я).

57. Про внесення змін до договоруоренди земельної ділянки від 18.10.2011р., укладеного між Доманівською районною державною адміністрацією та Гручковським Олександром Богдановичем.

58. Про внесення змін до рішення  від 10 вересня 2019 року №12 XXVIII сесії сьомого скликання «Про надання дозволу на розробку Проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва, яка знаходиться в комунальній власності із земель сільськогосподарського призначення (не надана у власність або користування) в межах території  Доманівської селищної ради  Вознесенського району Миколаївської області».

59.Про внесення змін до рішення  від 25 червня 2021 року № 29  «Про надання дозволу на розробку Проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби, яка знаходиться в комунальній власності (не надана у власність або користування) в межах території  Доманівської селищної ради  Вознесенського району Миколаївської області».

60. Про внесення змін до рішення від 25 червня 2021 року №45 «Про надання дозволу на розробку Проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності (не надані у власність або користування) в межах території  Доманівської селищної ради  Вознесенського району Миколаївської області».

61.Про внесення змін до рішення  від 20 травня 2021 року № 21 VI сесія восьмого скликання «Про надання дозволу на розробку Технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в межах території  Доманівської селищної ради  Вознесенського району  Миколаївської області».

62.Про внесення змін до рішення  від 25 червня 2021 року № 3  «Про затвердження Проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва, яка знаходиться в комунальній власності (не надана у власність або користування) в межах території  Доманівської селищної ради  Вознесенського району Миколаївської області».

63. Про внесення змін до рішення  від 25 червня 2021 року № 2  «Про затвердження Проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності розташованих в межах території  Доманівської селищної ради  Вознесенського району  Миколаївської області».

64. Про внесення змін до рішення  від 25 червня 2021 року №12  «Про затвердження Технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства в межах території  Доманівської селищної ради  Вознесенського району  Миколаївської області».

65.Провнесення змін до рішення Доманівської селищної ради від  19 лютого 2021 року №41 четвертої сесії восьмого скликання «Про затвердження Проєкту землеустроющодо відведення земельної ділянкиу власність громадянину України – члену селянського(фермерського) господарства «Олімп» Матвєєву О.С. для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають у користуванні СФГ «Олімп» в межах території Доманівської селищної ради Вознесенського району Миколаївської області».

66.Про включення земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності до переліку інвестаційно-привабливих земельних ділянок, право оренди на яку підлягає продажу на земельних торгах на землях Доманівської селищної ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь