A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Шановні жителі громади!

Дата: 26.04.2022 09:28
Кількість переглядів: 568

    Сьогодні весь світ намагається допомогти нашій державі вистояти, захистити українських людей від біди. В країні і за її межами працюють тисячі волонтерських центрів. Дехто вбачає в цьому фури з іноземними  продуктами та брендовими речами, але насправді це не так. Гуманітарна допомога – це речі і продукти, якими поділились не байдужі люди. Коли селищна рада привезла для п’яти громад Вознесенського району гуманітарку з Тернопільщини, на кожній банці з домашньою консервацією, на кожному відрі з варениками, які дбайливо виготовили тернопільські господині, були прикріплені маленькі конвертики з посланням солдату, написані дитячою рукою. Звичайно, ця допомога була направлена військовим, які перебували на нашій території, передана нашим хлопцям на передову.

     Намагаючись врятувати своїх дітей, люди тікають від війни. В нашій громаді безпечно, тому до нас прибуло вже більше тисячі внутрішньо переміщених громадян. Більшість з них повернулись у рідну домівку до батьків, але є багато людей, які просто знайшли прихисток, втікаючи з зони бойових дій. Вважаю в такі часи, допомогу необхідно надавати саме тим, хто її потребує, хто позбувся домівки, звичного життя.

    З початку війни волонтерський центр селищної ради разом з відділом соціального захисту надали допомогу 536 внутрішньо переміщеним родинам та 50 одиноким гостропотребуючим пенсіонерам. Це стало можливим завдяки допомозі Гуманітарного штабу на базі Центру підтримки Бізнесу, Тернопільського логістичного Центру допомоги бійцям, Одеської обласної організації роботодавців,  і саме головне нашим людям, які привозять і приносять до Центру продукти, речі, ковдри, подушки, посуд,  все, що потрібно для створення нормальних умов життя. Ці люди не прагнуть нагород, просто допомагають тим, хто цього потребує. Наприклад, одна родина зі Львова привезла в Центр дитячі речі, іграшки, солодощі, різні смаколики і не захотіли назвати прізвище, лише попросили передати дарунки дітям сиротам та дітям, які позбавлені батьківського піклування. Так ми і зробили.

     Вдячний всім за допомогу. Ми і надалі будемо працювати, допомагати  нашим героїчним захисникам, людям, які опинились в біді. Разом ми незламні, вже скоро ми переможемо.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь