Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Увага фотоконкурс

Увага фотоконкурс

Маємо честь повідомити вам, що Програма «U-LEAD з Європою» запускає всеукраїнський фотоконкурс «Руйнуючи стереотипи: Сильні жінки моєї громади», який триватиме з 21 травня по 11 червня 2019.

15:38 23.05.2019

Привітали із 95-річним ювілеєм

Привітали із 95-річним ювілеєм

   Найстаршій жительці села Петропавлівка чудовій господині і матері, бабусі та прабабусі Кулик Клавдії Дмитрівні 19 травня 2019 року виповнилося 95 років.  В цей день представники Доманівської селищної ради в.о. старости Білов С.Д. та спеціаліст Гнесна О.М. привітали Клавдію Дмитрівну.

15:12 20.05.2019

Акція «Одягни вишиванку» у Царедарівській філії Доманівського НВК

Акція «Одягни вишиванку» у Царедарівській філії Доманівського НВК

Не перший рік у Царедарівській філії Доманівського НВК, як і у всій Україні, відзначають День вишиванки. І цього року, учні та вчителі долучились до акції «Одягни вишиванку» у третій четвер травня. Хтось радів своїм новим вишитим обновкам, хтось вдягнув улюблену вишиванку. Але всі були єдині у думці, що таке свято об’єднує і вчителів, і учнів різних класів.

08:32 20.05.2019

День української вишиванки у Доманівському ЗДО №2

День української вишиванки у Доманівському ЗДО №2

День вишиванки – всеукраїнське свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу. Основна мета заходу – це збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення держави загалом. У цей святковий день для діточок Доманівського ЗДО №2, було проведено тематичну музично-виховну розвагу. Юні вихованці дошкільного закладу зацікавлено слухали різноманітні історії про вишиванки, малювали та відображали їх в аплікації. Вони впродовж усього дня демонстрували свої вишиванки, даруючи всім усмішки та позитивні емоції. Як показує досвід, люди в День вишиванки завжди піднесені та усміхнені, адже у стародавньому одязі закодовано багато символів сили, добробуту, краси та оберегів.

08:22 20.05.2019

Триває ремонт селищного стадіону

Триває ремонт селищного стадіону

На завершальному етапі  реалізація проекту «Облаштування спортивного стадіону в Доманівській ОТГ (заміна місць для сидіння)», який виконується в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

13:23 16.05.2019

Друге засідання з розробки Плану удосконалення послуги «Водопостачання»

Друге засідання з розробки Плану удосконалення послуги «Водопостачання»

Робочою групою Доманівської селищної ради, згідно до затвердженого графіку, проведено друге засідання з розробки Плану удосконалення другої пріоритетної послуги з водопостачання на території Доманівської громади, який планується розробити в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

16:56 15.05.2019

Політичні амбіції можуть стати на шляху розвитку  громад Миколаївської області

Політичні амбіції можуть стати на шляху розвитку громад Миколаївської області

16 травня 2019 року планується проведення сесії Миколаївської обласної ради, одним із питань Порядку денного даного пленарного засідання буде питання «Про внесення змін до обласного бюджету Миколаївської області на 2019 рік». Важливість даного питання полягає у тому, що саме цим рішенням буде проведено розподіл коштів на освітню та медичну сфери, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг, фінансування державних заходів у сфері культури і спорту та ін.

15:09 15.05.2019

Вітання із 90-річним ювілеєм

Вітання із 90-річним ювілеєм

Сьогодні, 15 травня 2019 року,  відзначає свій поважний ювілей – 90-річчя жителька смт Доманівки Йоєнко Галина Василівна.

13:25 15.05.2019

Доманівська дитячо-юнацька спортивна школа

Доманівська дитячо-юнацька спортивна школа

14 травня  2019 році в Доманівській ДЮСШ відбулися фінальні змагання з гандболу ХVІІІ  обласних Спортивних ігор  серед учнів закладів загальної середньої освіти 2018-2019 навчальному році. Головне суддівство було покладено на тренерський склад Доманівської дитячо-юнацької спортивної школи.

16:52 14.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь