A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

З наступного тижня стартує навчання помічників ветеранів у Центрах ветеранського розвитку

У 32 громадах чотирьох областей завершується робота комісій з відбору кандидатів до участі у пілотному проєкті Мінветеранів з розбудови інституту помічника ветерана. Вже понад 340 громадян, які відповідають критеріям до працівників на такій посаді, подали свої заявки та долучилися до конкурсу та подальшого навчання у Центрах ветеранського розвитку. Можливість подати заявку на участь у відборі, а потім – навчанні та роботі помічником ветерана, ще відкрита. Тому тим, хто саме зараз наважився зробити перший крок, слід подати заяву через інформаційний портал Е-ветеран (https://eveteran.gov.ua).

09:13 11.08.2023

Допомога по тимчасовій непрацездатності по догляду за хворою дитиною

Умови надання допомоги по тимчасовій непрацездатності застрахованим особам визначено Законом України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” від 23.09.1999 № 1105 в редакції Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” та Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”” від 21.09.2022 р. № 2620 (далі — Закон № 2620).

15:08 25.07.2023

ЗНОВУ ВТРАТА: ОБІРВАЛОСЯ ЖИТТЯ ВІЙСЬКОВОГО З ДОМАНІВКИ

І знову важка втрата у Доманівській громаді. Невблаганна смерть забрала життя ще одного військового. Захищаючи Батьківщину, загинув  ЖАК Олександр Михайлович, 06.04.1991 р.н.  Призваний 02.03.2023 року Вознесенським РТЦК та СП Миколаївської області. Загинув 18.07.2023 року  під час виконання обов'язків військової служби, завдань, пов'язаних із захистом Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, на Донецькому напрямку.

11:49 20.07.2023

В Україні працює єдиний онлайн-майданчик для українців, постраждалих внаслідок війни, - Платформа допомоги врятованим

 На платформі зібрана інформація про всі ключові перевірені сервіси фахової соціально-психологічної, юридичної, інформаційної підтримки під час війни. 

11:01 20.07.2023

До уваги користувачів, орендарів, власників земельних ділянок та земельних часток (паїв), нерухомого майна розташованого на території Доманівської територіальної громади!

 Доманівська  селищна рада  повідомляє про необхідність своєчасної  сплати земельного податку, орендної плати та податку на нерухоме майно.

11:26 19.07.2023

"Немаленькі люди"

Напередодні Дня молоді на замовлення Міжнародного Республіканського Інституту ( МРІ, його молодіжної програми, зокрема), було реалізовано проект "Немаленькі люди".

10:38 19.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь