A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради

Відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради

Сьогодні, 21 вересня 2023 року, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому розглянуто питання: «Про ліквідацію наслідків стихійного лиха, яке сталось на території Доманівської селищної ради 14 вересня 2023 року». Людям, які постраждали від стихії, буде надана матеріальна допомога. Розмір визначається комісією  з соціального захисту відповідно до актів обстеження.

14:29 21.09.2023

21 вересня — Міжнародний день Миру

21 вересня — Міжнародний день Миру

Міжнародний день Миру встановлений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН як символ надії, прагнення мільйонів людей створити світ без війн.

08:32 21.09.2023

Розпочинається капітальний ремонт даху та першого поверху поліклініки

Розпочинається капітальний ремонт даху та першого поверху поліклініки

В грудні 2021 року Доманівська селищна рада була обрана та підписала Меморандум про співпрацю з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ про участь в проекті «Програма ЄС Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України».

09:13 20.09.2023

Вітання з храмовим святом!

Вітання з храмовим святом!

12 вересня є храмовим святом для жителів Доманівки. Від щирого серця вітаю всіх її жителів. У цей непростий час бажаю вам не втратити духовну силу, адже вона скеровує нас на правильний шлях і додає віри у краще майбутнє.

09:48 12.09.2023

До відома громадян

До відома громадян

Центральна виборча комісія 07.07.2023 ухвалила постанову, якою підкреслила нелегітимність організації підготовки та проведення російською федерацією будь-яких виборів на тимчасово окупованих територіях України.

11:11 05.09.2023

Вітання Доманівського селищного голови з Днем знань

Вітання Доманівського селищного голови з Днем знань

Сьогодні 1 вересня, день, коли наші школярі та студенти повертаються до навчання. Хтось онлайн, а хтось в стінах рідного закладу освіти, але не в спокої. Ми всі хвилюємося за дітей, проте дуже важливо, щоб навчальний рік розпочався вчасно, щоб  навчання українців не переривались. Бо саме знання – це наша головна зброя, саме знання дають  нам міцність і вміння, ведуть нас до Перемоги та процвітання. Прагнення  ворога завжди програватимуть бажанню українців жити та навчатись, бажанню знати та захищати свою тисячолітню історію, географію та рідне слово.

08:12 01.09.2023

Покращуємо якість медицини

Покращуємо якість медицини

Співпраця Доманівського центру первинної медико-санітарної допомоги з Благодійним фондом “Пацієнти України”  #Пацієнти України в рамках проєкту “Програма ЄС «Міцні Регіони — Спеціальна програма підтримки України”, що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH #GIZ Ukraine  – це справжній прорив первинної медицини нашої громади. Завдяки участі в проєкті “Посилення спроможності закладів охорони здоров’я у громадах пріоритетних регіонів в умовах воєнної агресії РФ” медичні працівники отримали нові професійні знання, взяли участь у 14 вебінарах, навчились протистояти викликам сьогодення, познайомились з моделлю розширеної медичної допомоги.

14:16 31.08.2023

ВЧИМОСЯ   ДОПОМАГАТИ

ВЧИМОСЯ ДОПОМАГАТИ

В рамках проєкту «Програма ЄС «Міцні регіони» - Спеціальна підтримка України», яка співфінансується Європейським Союзом та Урядом Німеччини та реалізується  Deutsche Gesellschft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, Доманівська селищна рада співпрацює з ГО «Центр навчання і освіти дорослих «Південь» #edu_adults_south та Запорізькою обласною громадською організацією «Об’єднання психологів та психоаналітиків «ВЗАЄМОДІЯ» #Взаємодія.

10:13 31.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь