A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Проведено турнір "Зустріч Поколінь"

Проведено турнір "Зустріч Поколінь"

22 квітня 2023 року на спортивному майданчику Доманівської ДЮСШ відбувся традиційний гандбольний турнір "Зустріч Поколінь". Спортивно-масовий захід відбувся під головним гаслом сьогодення: "Слава Збройним Силам України" та "ДЯКУЄМО" нашим Захисникам за можливість зустрітися, поспілкуватися та згадати" команду молодості нашої"... Традиційно, на параді-відкритті, в урочистій атмосфері, право підняти Державний Прапор України було надано капітанам команд... Хвилиною мовчання вшанували ЗАХИСНИКІВ - ГЕРОЇВ, які віддали своє життя на захист нашої ДЕРЖАВИ... В змаганнях взяли участь чотири команди різних вікових груп. За підсумками зіграних ігор команди переможці були нагородженні кубками та грамотами відповідного зразка. Спортивне свято мужнього видовища під назвою "гандбол" відбулося; "молодість, досвід, зрілість" доманівських гандболістів, в черговий раз, передали естафету юним" зірочкам"

10:14 25.04.2023

Загинув наш земляк Дерун Микола Володимирович

Загинув наш земляк Дерун Микола Володимирович

Знову жалоба огортає нашу громаду, біль нестерпної втрати пронизує наші серця. Страшна війна забрала життя ще одного нашого земляка - захисника Деруна Миколи Володимировича, 1972 року народження, жителя с. Володимирівка Щасливського старостинського округу.

10:09 24.04.2023

Надання адміністративних послуг за допомогою пересувного віддаленого робочого місця адміністратора

Надання адміністративних послуг за допомогою пересувного віддаленого робочого місця адміністратора

21 квітня 2023 року, адміністратори ЦНАП, здійснили виїзд Пересувного віддаленого робочого місця адміністратора. Використовуючи «мобільний кейс», отриманий в рамках співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH, провели прийом громадян з надання адміністративних послуг в Петропавлівському старостинському окрузі. Виїзні прийоми будуть продовжуватись і надалі.

14:20 21.04.2023

Звернення Доманівського селищного голови!

Звернення Доманівського селищного голови!

Дорогі земляки! Наближаються поминальні дні. Ми згадуємо рідних та друзів. Не забувайте і про власну безпеку, про безпеку своїх дітей. Ворог підступний і цинічний.

10:07 21.04.2023

Гуманітарна допомога від БФ "Єдність Громад"

Гуманітарна допомога від БФ "Єдність Громад"

У святкові дні  родини опікунів, піклувальників в яких виховуються діти - сироти та діти позбавленні батьківського піклування, а також родини, які находяться у складних життєвих обставинах отримали гуманітарну допомогу від БФ  «Єдність Громад»: постільну білизну, рушники, продукти харчування, засоби гігієни та антисептичні засоби.

08:59 18.04.2023

Піклування про ментальне здоров’я має перетворитися для українців на щоденну звичку

Піклування про ментальне здоров’я має перетворитися для українців на щоденну звичку

У межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Олена Зеленська, створено спеціальну сторінку Ти як? (http://howareu.com). Там запропоновані контакти, посилання, поради, продукти, техніки та методики, які допоможуть піклуватися про ментальне здоров'я – своє та людей поруч. Здорова психіка, бажання та сили жити – це та особиста перемога, яка потрібна кожному не менше, ніж велика спільна перемога над ворогом. Більше: http://howareu.com #тияк  

15:48 17.04.2023

Вітання Доманівського селищного голови з Великоднем!

Вітання Доманівського селищного голови з Великоднем!

Шановні жителі та гості Доманівської селищної територіальної громади! Щиро вітаю усіх вас зі світлим святом Воскресіння Христового!  Цього року православні християни святкують найважливіше свято – Великдень. Сьогодні воскреслий Христос проходить крізь зачинені двері в оселю кожного, хто вірить, благословляє та огортає своєю Любов’ю наші серця. Бажаю вам і вашим рідним у день Христового воскресіння хай ваше життя зміниться на краще, хай прийде Мир на нашу українську землю і в кожну домівку, хай проллється світло в душу кожної людини і кожен з нас стане трішки добрішим і милосерднішими! Хай Боже благословення завжди буде з нами, українцями, нехай Господь дарує нам свою безмежну любов, надію й незламну віру в перемогу! Зараз наша держава переживає дуже непрості часи. Тож щиро бажаю, щоб зло назавжди покинуло нашу землю. Україна вистоїть. Україна ПЕРЕМОЖЕ. Це однозначно та без жодних сумнівів. Ми всі – вільні люди вільного світу.   Зичу перемоги й надійного мирного неба над Україною! Здоров’я, миру, злагоди спокою та благополуччя кожній родині! І нехай всіляка біда обходить нас стороною! Христос Воскрес! Воістину Воскрес! З повагою, селищний голова                    Віктор ВЛАСЮК

06:09 16.04.2023

Вітаємо наших аматорів народного мистецтва!

Вітаємо наших аматорів народного мистецтва!

У квітні дистанційно відбувся щорічний обласний огляд «Співограй». Метою заходу є розвиток та популяризація аматорського мистецтва, підвищення виконавської майстерності творчих колективів, що мають звання «народний».

09:47 13.04.2023

Хочеш воювати сучасною зброєю від НАТО та звільняти захоплені окупантом території?

Хочеш воювати сучасною зброєю від НАТО та звільняти захоплені окупантом території?

Тоді приєднуйся до штурмових бригад Гвардії Наступу, які ВЖЕ отримують техніку від західних партнерів. А чим саме будуть ліквідовувати окупантів, ви можете дізнатися у сюжеті національного марафону. Саме через велику активність добровольців на рекрутинговому сайті «Гвардії наступу» прийнято рішення про продовження відбору, тому встигни долучитися до резервних підрозділів «Гвардії Наступу».

11:15 10.04.2023

Міста Героїв

Міста Героїв

Окупанти зайшли в село Гаврилівка, що на Київщині, в перші дні повномасштабної війни. 25 лютого тут пройшла колона ворога з понад 400 одиниць техніки.

11:11 10.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь