A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Вітання Доманівського селищного голови з Міжнародним днем захисту дітей

Вітання Доманівського селищного голови з Міжнародним днем захисту дітей

Дорогі діти! Шановні батьки! Щиро вітаю вас зі світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.

08:43 01.06.2023

Благодійний фонд «Карітас Одеса УГКЦ!» надає методичну допомогу соціальним працівникам громади

Благодійний фонд «Карітас Одеса УГКЦ!» надає методичну допомогу соціальним працівникам громади

В Доманівській громаді  Благодійний фонд «Карітас Одеса УГКЦ!», в рамках проєкту «Програми ЄС Міцні регіони — Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) за впровадженням Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH   продовжує супервізійні зустрічі для соціальних працівників і соціальних робітників.

11:13 31.05.2023

Упорядкування населених пунктів громади

Упорядкування населених пунктів громади

Санітарний стан та благоустрій територій - це візитівка кожної територіальної громади. Тому, з настанням весни, прибирання та упорядкування території навколо пам’ятних знаків, кладовищ, біля адміністративних будівель, парків, територій вулиць розпочато у всіх населених пунктах Доманівської громади.

11:06 25.05.2023

Адміністративні послуги для маломобільних жителів громади

Адміністративні послуги для маломобільних жителів громади

23 травня 2023 року, адміністратори ЦНАП, у рамках роботи Пересувного віддаленого робочого місця адміністратора, провели прийом громадян з надання адміністративних послуг у Відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Доманівської селищної ради в смт. Доманівка.

15:50 23.05.2023

Доманівські спортсмени здобули перші місця!

Доманівські спортсмени здобули перші місця!

20 травня, в с.Новокрасне Арбузинської громади відбулися відкриті спортивні ігри з нагоди вшанування пам'яті  Героя - земляка В.І.Величка та відзначення Дня Європи в Україні. В спортивному заході взяли участь  команди Доманівської ДЮСШ з міні - футболу та шахів. В змаганнях з міні - футболу серед учнів 3-4 класів брали участь п'ять команд, за таблицею результатів зіграних ігор юні футболісти Доманівської спортивної школи вибороли перше місце, (тренери Ігор Дерев'янко та Григорій Туровський). Кращим гравцем визнаний Кирило Селезнєв (с.Маринівка).

16:54 22.05.2023

Арт-терапія для дітей!

Арт-терапія для дітей!

Розмальовування - один із видів арт-терапії, де мистецтво використовується для вираження та обробки емоцій, взаємодії та саморозкриття. Основною метою арт-терапії є покращення фізичного, психічного та емоційного благополуччя. Розмальовування або колоринг є популярними засобами для релаксації та підвищення самопочуття.Зняття стресу: Розмальовування вважається одним з ефективних способів зняття стресу. Коли ми зосереджені на малюванні та використанні кольорів, це допомагає заспокоїтись та зосередитись на моменті, забути про справи та думки, що спричиняють напругу.Покращення настрою: Малювання може викликати почуття радості, задоволення та творчості, що сприяє покращенню настрою. Використання яскравих кольорів може стимулювати випуск ендорфінів - гормонів щастя.Підвищення концентрації: Розмальовування вимагає уваги та концентрації на деталях. Це може допомогти покращити зосередженість, особливо у людей з розсіяністю уваги або гіперактивністю.

15:42 22.05.2023

Психологічна допомога діткам під час війни

Психологічна допомога діткам під час війни

Сьогодні, 19 травня 2023 року, в кімнаті психологічної підтримки Центру надання інтегрованих соціальних послуг Доманівської селищної ради проводились розвивальні ігри з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку: Пісочна та  арт терапія, малювання, ліплення із тіста - це не лише розвага, це розвиток уваги та психологічна допомога діткам під час війни.

15:43 19.05.2023

Консультативна допомога внуртрішньо переміщеним особам

Консультативна допомога внуртрішньо переміщеним особам

18 травня, у відділі соціального захисту та охорони здоров’я Доманівської селищної ради відбулася зустріч представників Благодійного Фонду «Право на захист» із внутрішньо переміщеними особами, які проживають на території громади. Під час зустрічі надано роз’яснення щодо питань внутрішнього переміщення, соціальних виплат, компенсації за зруйноване житло, отримання довідки внутрішньо переміщеної особи, мобілізації та перетину кордону.

11:26 19.05.2023

Доманівська громада долучилася до відзначення Дня вишиванки

Доманівська громада долучилася до відзначення Дня вишиванки

Вишиванка — це символ України, кожної великої родини, нашої історії та мови. День вишиванки є не тільки можливістю показати свою гордість за український національний одяг, але й сприяє збереженню та розвитку української народної культури, привертає увагу до важливості вишивки, як символу національного самовизначення.

14:14 18.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь