A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

«Кара-Даг» надійно тримає Запорізький напрямок і продовжує готувати добровольців до наступу

«Кара-Даг» надійно тримає Запорізький напрямок і продовжує готувати добровольців до наступу

Крим чекає на деокупацію, а штурмова бригада «Кара-Даг» докладе максимум зусиль, щоб якнайшвидше повернути його додому. Основа майбутньої бригади – військові з величезним бойовим досвідом, зокрема захисники, які з початку повномасштабного вторгнення боронили Запорізький напрямок.

14:21 16.03.2023

Міжнародна організація міграції у співпраці з ГО «Мрій Дій» підтримала внутрішньо переміщених громадян

Міжнародна організація міграції у співпраці з ГО «Мрій Дій» підтримала внутрішньо переміщених громадян

Внутрішньо переміщені сім’ї з Херсонської, Запорізької, Донецької, Луганської та Харківської областей, м. Очакова, які тимчасово проживають на території Доманівської громади, отримують комплекти постільної білизни та набори для кухні.

13:50 16.03.2023

Психологічна допомога від стресу!

Психологічна допомога від стресу!

Стрес може впливати на організм у різних напрямках і мати різні наслідки. Особливо зараз, в такий важкий час, людям необхідно знати, як вийти зі стресу, та які методики застосувати для заспокоєння.

11:54 16.03.2023

Інструктори бригади «Спартан» тренують бійців «Гвардії наступу»

Інструктори бригади «Спартан» тренують бійців «Гвардії наступу»

Добровольці «Гвардії наступу» на Харківщині продовжують проходити інтенсивний військовий вишкіл. Інструктори 3 бригади оперативного призначення «Спартан» Національної гвардії України готують штурмові підрозділи. Проводиться навчання зі зброєю великого калібру, зокрема кулеметами. Військовослужбовці вивчають тактику дій кулеметника у різних умовах бою, навчаються правильно вибирати позицію та проводити маскування, виконують вправи навчальних стрільб зі штатної зброї. Обстановка на заняттях максимально наближена до бойової. Задача інструкторів – максимально ефективно підготувати бійців, щоб вони були здатні реагувати на будь-які сценарії розвитку бойових зіткнень. Як долучитися до бригад «Гвардії наступу»? Записатися онлайн на сайті: storm.mvs.gov.ua; звернутися до визначених центрів надання адміністративних послуг. Адреси таких ЦНАПів у Миколаївській області: - м. Миколаїв, вул. Адміральська, 20; - м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 1; - м. Миколаїв, просп. Богоявленський, 314; - м. Баштанка, вул. Полтавська, 41; - м. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 1; - м. Вознесенськ, вул. Соборності, 14. Також якщо у вас виникли питання можна зателефонувати за номером: 080 010 00 20. Приєднуйся, час повертати своє! #ГвардіяНаступу  

13:43 15.03.2023

"Гвардія Наступу": Польща долучилася до забезпечення українських бригад

"Гвардія Наступу": Польща долучилася до забезпечення українських бригад

Бригади "Гвардії наступу" вже отримують медичне забезпечення за підтримки польського уряду: індивідуальні аптечки, турнікети та набори медичної допомоги. Представник польської делегації Міхал Дворчик зазначив, що уже відбувається процес підготовки відповідної медичної продукції для відправлення та забезпечення медичних потреб військових з'єднань "Польща підтримує Україну й буде продовжувати стільки, скільки на це буде потрібно часу та ресурсів", — сказав Дворчик. Керівник Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко зосередив увагу польських партнерів на процесі формуванні восьми спеціальних бригад "Гвардії Наступу", які посилять оборону нашої держави. Клименко пояснив, що представники нових підрозділів пройдуть відповідну підготовку. Після необхідного навчання вони братимуть участь у контрнаступі. "Врятовані життя наших бійців — найбільша цінність для нас", – зазначив керівник МВС.

15:09 14.03.2023

Програма ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України» для розвитку медицини в громаді

Програма ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України» для розвитку медицини в громаді

Сьогодні, 14 березня 2023 року, в рамках співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH, Доманівська багатопрофільна лікарня отримала сучасний операційний стіл.  

10:31 14.03.2023

Допомога від Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ

Допомога від Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ

До Доманівської селищної ради від Дитя́чого фонду ООН ЮНІСЕФ,  на підставі  поданих заявок осіб з числа внутрішньо переміщених осіб, які заповнювали відповідну форму  на сайті UNISEF, надійшла гуманітарна допомога  у вигляді наборів дитячого зимового одягу  відповідно віку дітей вказаного у  заявці та відповідно наданого списку  тих громадян, кому ця допомога спрямована. 

16:36 13.03.2023

А в тебе є лють до ворога?

А в тебе є лють до ворога?

Це навчання полку «Цунамі». Цей полк – об’єднання добровольців, які борються за нашу країну з 24 лютого 2022 року. Зараз більшість з них воює на Запорізькому напрямку. Базуються хлопці та дівчата у нас на півдні.

11:57 10.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь