A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Вітаємо наших аматорів народного мистецтва!

Дата: 13.04.2023 09:47
Кількість переглядів: 827

У квітні дистанційно відбувся щорічний обласний огляд «Співограй». Метою заходу є розвиток та популяризація аматорського мистецтва, підвищення виконавської майстерності творчих колективів, що мають звання «народний».

Цьогоріч у заході взяли участь 10 інструментальних колективів: вокально-інструментальні ансамблі та ансамблі «Троїсті музики», оркестри народних та духових інструментів загальною кількістю понад 280 учасників з 9 територіальних громад Миколаївщини.

Огляд «Співограй» продемонстрував високий виконавський рівень інструментальних колективів зі званням «народний» та «зразковий», їхню ретельну підготовку до конкурсу, творчий підхід керівників до вибору репертуару та його оригінальне виконання. Усі конкурсанти чітко дотримувалися вимог огляду: представили два різнохарактерні твори «живим звуком» у своїй манері виконання.

1 місце зайняв Народний духовий оркестр «Фестиваль», Доманівського  базового будинку.

Фото без опису

Також нещодавно дистанційно відбувся обласний огляд народної творчості «Миколаївщина весняна», в якому взяли участь 90 майстрів з 28 територіальних громад Миколаївщини.

Звичайно наша громада не виняток.

Цьогоріч до огляду долучилися майстри-аматори та студії декоративно-ужиткового мистецтва закладів культури клубного типу Миколаївщини. Представлені роботи вразили членів журі майстерністю виконання та незвичайністю композиційних задумів.

У номінації «Весняна композиція»

ГРАН-ПРІ здобув гурток «Умілі руки» Олександродарського сільського клубу філії Доманівського базового будинку культури - керівник і автор композиції Ткаченко Ірина Володимирівна.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь