A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Адміністративні послуги для маломобільних жителів громади

Дата: 23.05.2023 15:50
Кількість переглядів: 729

Фото без опису23 травня 2023 року, адміністратори ЦНАП, у рамках роботи Пересувного віддаленого робочого місця адміністратора, провели прийом громадян з надання адміністративних послуг у Відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Доманівської селищної ради в смт. Доманівка.

Цей захід став можливим завдяки співпраці Доманівської селищної ради з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH, яке надало у власність нашої громади «мобільний кейс», що використовувався під час виїзду адміністраторів.

Під час роботи надано 12 адміністративних послуг 12 мало мобільним громадянам та інвалідам, які не можуть особисто відвідати ЦНАП.

Виїзні прийоми продовжуються і надалі.

Мешканці громади та внутрішньо-переміщені особи, яким важко пересуватися або вони проживають у віддалених селах і хочуть отримати адміністративну послугу, звертайтесь до старост старостинських округів Доманівської селищної ради, або до ЦНАП Доманівської селищної ради за телефоном: 0515291772, або на e-mail doman_cnap@ukr.net

Перелік послуг, які надаються, а також графік виїздів можна знайти на офіційному веб-сайті Доманівської селищної ради у розділі ЦНАП, або за посиланням: https://domanivska-gromada.gov.ua/test-cnap-13-28-46-05-01-2022/  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь