A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Профілактика  онкологічних захворювань.

Профілактика онкологічних захворювань.

  За даними Національного канцер-реєстру, в Україні понад 1 млн хворих на рак. Кожного року близько 140 тис. українців дізнаються про те, що хворі на онкологію, 45% з них помирає.

11:12 09.02.2024

До уваги осіб з інвалідністю, які потребують протезно-ортопедичних виробів.

До уваги осіб з інвалідністю, які потребують протезно-ортопедичних виробів.

21 лютого 2024 року в місті Вознесенськ за адресою вул. Софіївська, 1 (колишня вул. Пушкінська) , з 15.00  будуть працювати представники та лікарі-протезисти ТОВ « Форвард-Орто ». Для отримання направлення на безкоштовне забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації або виплати компенсації від Миколаївського обласного відділення фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, особа з інвалідністю, дитина з інвалідністю, інша особа або законний представник подають до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення районних, виконавчих органів сільських, селищних рад, або до центрів надання адміністративних послуг заяву про забезпечення засобом реабілітації (виплату компенсації)  за формою, затвердженою  Мінсоцполітики та документи:

16:07 07.02.2024

Зимовий Кубок з футзалу "Вклоняюсь кожному Герою і кожній Героїні до землі"

Зимовий Кубок з футзалу "Вклоняюсь кожному Герою і кожній Героїні до землі"

31 січня 2024 року в м.Вознесенськ відбувся Зимовий Кубок з футзалу "Вклоняюсь кожному Герою і кожній Героїні до землі" серед дитячих команд Вознесенського району серед учнів 2010-2011 років народження. У спортивно- масовому заході Доманівська дитячо-юнацька спортивна школа була представлена збірною командою футболістів, тренери Дерев'янко Ігор та Туровський Григорій ( учні ліцею "Успіх" та Маринівського ліцею "Лідер" Доманівської селищної ради). В результаті зіграних ігор, а футбольна боротьба відбувалася серед 7 команд першої групи, перше місце виборола команда вихованців Доманівської ДЮСШ. Команда- переможець була нагороджена кубком та цінними подарунками ( кожному гравцю). Вітаємо юних "зірочок" Доманівського футболу з ПЕРЕМОГОЮ!

13:31 01.02.2024

Пресреліз Мобільна амбулаторія для віддалених громад: як наблизити якісну медицину до пацієнта?

Пресреліз Мобільна амбулаторія для віддалених громад: як наблизити якісну медицину до пацієнта?

Через війну в прифронтових селах та містечках зменшується кількість населення. Людям похилого віку, які залишаються у віддалених громадах, все важче дістатися до амбулаторій, що часто розташовані за десятки кілометрів від їх домівок. На нові виклики реагує і сфера охорони здоров’я. Зокрема, у 10 пілотних громадах України впроваджується мобільна медична послуга в рамках проєкту «Здоров'я без відстані: мобільна медицина для громад»,  що наблизить якісну та своєчасну допомогу пацієнтам у віддалених селах.

08:46 01.02.2024

Оголошення!

Оголошення!

01 лютого 2024 року о 14:00 год. в актовій залі ліцею "Успіх" Доманівської селищної ради (селище Доманівка, вул. Центральна, 85) відбудеться звітування депутатів Доманівської селищної ради:

10:34 26.01.2024

З Днем Соборності України!

З Днем Соборності України!

22 січня Україна відзначає День Соборності. Саме цього дня у 1919 році було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, який увійшов в історію українського народу, як величне національне свято і став символом об’єднання України.

08:08 22.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь