A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

До уваги ВПО!

До уваги ВПО!

Відділ соціального захисту та охорони здоров’я селищної ради інформує про те, що Мінсоцполітики розробило ряд алгоритмів та роз'яснень щодо практичного застосування норм Постанови №94 (щодо виплат, зокрема сімей, в яких є особи, які потребують продовження виплат допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам).

15:03 28.02.2024

Обережно сказ!

Обережно сказ!

Відділ соціального захисту та охорони здоров’я інформує жителів громади про несприятливий епідеміологічний прогноз для всієї території Миколаївської області щодо захворюваності людей на сказ( спочатку 2024 року постраждали 2 особи), розміщуємо матеріали, підготовлені ВООЗ «Хочеш мати друга? Будь другом! Правила догляду за домашніми тваринами та безпечного поводження з ними» за посиланням : https://drive.google.com/file/d/1_svz4JczZ61iXD-6EOc6IVd136cm84FV/view та відео-ролик ДУ «Миколаївський ОЦКПХ МОЗ» за посиланням https://www.facebook.com/mocdc.mk.ua/videos/862622152224309

12:02 27.02.2024

Інформація для ВПО

Інформація для ВПО

Відділ соціального захисту та охорони здоров’я Доманівської селищної ради інформує ВПО про  подання заяви на продовження виплати допомоги на проживання вже починаючи з лютого 2024 року. Таким чином, особам, особисто звернуться iз заявою у лютому - бepeзні 2024 року, така допомога призначатиметься, починаючи з 1 березня 2024 року.

16:26 26.02.2024

Друга річниця початку повномасштабного вторгнення росії на територію України

Друга річниця початку повномасштабного вторгнення росії на територію України

24 лютого 2022 року – мабуть найважчий день в історії незалежної України. Коли не просто почалася війна… День, коли було зруйновано спокій і благодать на нашій благословенній Батьківщині. День, коли горіло і небо, і земля. Зранку сталися перші вибухи від ракет і перші російські танки відкрито заїхали на території суверенної України. Це день, який розділив життя українців на «до» та «після».

09:06 24.02.2024

Гірка звістка знову надійшла до нашої громади.

Гірка звістка знову надійшла до нашої громади.

З глибоким сумом повідомляємо , що 18.02.2024 року на Донецькому напрямку, виконуючи військовий обов'язок в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув наш земляк СТУКАЛ Юрій Вікторович, 15.10.1995 р.н.  житель с.Володимирівка Щасливського старостинського округу.

19:03 23.02.2024

Бригада лікарів МБФ «Альянс громадського здоров’я» відвідали Доманівську громаду

Бригада лікарів МБФ «Альянс громадського здоров’я» відвідали Доманівську громаду

  За ініціативи Доманівського селищного голови Віктора Власюка 21 лютого в с. Володимирівка та с. Щасливка відбувся прийом бригадою лікарів мобільної клініки, яка укомплектована медичним обладнанням, тестами та ліками, МБФ «Альянс громадського здоров’я». На огляд до медиків звернулося 89 мешканців нашої громади,  яким було надано діагностичні послуги ( зроблено аналіз крові на гемолітичному аналізаторі 20 парамітрів, електрокардіограму) після чого отримали консультації лікарів та безкоштовні ліки по призначенню. Прийом проводили  терапевти та лікарі вузької спеціалізації ЛОР та вірусолог-інфекціоніст.

13:34 22.02.2024

У Доманівській громаді відбулось відкриття поліцейської станції.

У Доманівській громаді відбулось відкриття поліцейської станції.

Вчора, 21 лютого в Доманівській громаді відбулось урочисте відкриття поліцейської станції, яка є реалізацією проєкту Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади».

13:24 22.02.2024

Соціальні норми, які враховуються при наданні пільги на оплату житлово-комунальних послуг

Соціальні норми, які враховуються при наданні пільги на оплату житлово-комунальних послуг

Відповідно до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі» визначені послуги, на які надається пільга:

10:06 22.02.2024

День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні

20 лютого ми згадуємо ще одну трагічну сторінку в непростій історії України - День Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

17:01 21.02.2024

15 лютого 35-а річниця виведення військ з Афганістану

15 лютого 35-а річниця виведення військ з Афганістану

Щорічно український народ, підтримуючи зв'язок поколінь, віддає глибоку шану воїнам, які пройшли вогняне горнило бойових дій у республіці Афганістан.  15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ця дата приурочена до дня виведення військ з Афганістану в 1989 році.   З 1979  до 1989 року, тисячі українців пройшли через пекло "афганської війни". Багато з них не повернулися в рідні домівки, вважаються зниклими безвісти або потрапили в полон, багато отримали поранення. Ті, хто залишилися живими, пройшли сувору школу випробування долі.  З кожним роком історія віддаляє нас від років Афганської війни, але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті приклади мужності і вірності синів своєї Батьківщини, які з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської мужності та героїзму.   1989 рік для багатьох став роком, коли скінчився рахунок втратам наших солдатів. Важкий, сумний підсумок. Багато матерів і батьків не дочекалися своїх синів, котрі не сказали - «Мамо, я живий...».  В цей день ми поділяємо весь біль втрати з тими, хто втратив на цій війні своїх близьких і віддаємо шану всім учасникам тих подій.  В цей день молімося за здоров'я воїнів-афганців, за наших захисників, які відстоюють територіальну цілісність та незалежність України у війні з російськими окупантами.

08:09 15.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь