A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Головне управління держпродспоживслужби в Миколаївській області Вознесенське районне управління інформує

Профілактичні заходи щодо недопущення виникнення холери!

Холера — це гостра діарейна інфекція, що виникає при вживанні харчових продуктів або води, заражених бактерією Vibrio cholerae О1 або О139. Холера передається фекально-оральним шляхом від людини до людини, частіше при вживанні забрудненої води, овочів, фруктів, при купанні, а також через їжу і при побутових контактах. Без належного лікування може призвести до смерті.

16:03:58 04.07.2022

Увага, ботулізм! Запобігти захворювання можливо

Внаслідок воєнної агресії Російської федерації проти України в багатьох районах Миколаївської області відмічаються перебої з постачанням харчових продуктів. Тому населення використовує для харчування запаси харчових продуктів тривалого зберігання, домашні консерви, які вироблені в минулих роках. Це значно підвищує ризик на виникнення харчових отруєнь. Найтяжким серед яких є ботулізм.

16:23:00 09.06.2022

Первомайське управління доводить до відома операторів ринку, діяльність яких пов’язана з обігом зазначеного харчового продукту

До Первомайського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області  «Щодо повідомлення RASFF»

09:18:56 13.01.2022

Первомайське управління доводить до відома операторів ринку, діяльність яких пов’язана з обігом зазначеного харчового продукту

До Первомайського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області  «Щодо повідомлення RASFF».

09:06:34 13.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь