Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області Вознесенське районне управління інформує

Обережно! COVID-19

     В Україні поступово зростає захворюваність на COVID-19 та кількість госпіталізацій через це. Наразі зафіксовано 11,5 тис. хворих на коронавірусну хворобу, в лікарнях перебувають понад 3 тис. пацієнтів.

09:08:29 01.10.2022

Профілактика гострих кишкових інфекційних захворювань!

Первомайське управління  ГУ ДПСС  у Миколаївській  області наголошує, що  питання профілактики гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь завжди було актуальним, а наразі, у зв’язку з вимушеним переміщенням населення та настанням теплої пори року, воно постало особливо гостро.

08:25:34 27.07.2022

Вплив нітратів на організм людини

Якщо ви купували цьогоріч кавун, то певно думали про те - чи не забагато в ньому нітратів? Авжеж, адже всі чули про негативний ефект нітратів для нашого організму. У більшості людей слово “нітрат” - це синонім отрути. І чомусь воно завжди асоціюється з кавунами. Втім, тут є два але: 1 - нітрати - це далеко не завжди отрута і 2 - вони містяться не лише в кавунах, а й в багатьох овочах і фруктах, воді та навіть в нашому організмі.

08:03:37 21.07.2022

Держпродспоживслужба інформує

Первомайське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє, що безпечною для вживання є вода, що відповідає вимогам «Про затвердження Державних санітарних норм та правил "Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною".

14:09:30 11.07.2022

Як врятуватися від спеки та зберегти здоров'я

Для людини оптимальними показниками температури повітря в теплий сезон є 20–25°С, температура вище 25°С вважається несприятливою, оскільки здатна порушувати теплову рівновагу організму.

10:01:09 07.07.2022

Профілактичні заходи щодо недопущення виникнення холери!

Холера — це гостра діарейна інфекція, що виникає при вживанні харчових продуктів або води, заражених бактерією Vibrio cholerae О1 або О139. Холера передається фекально-оральним шляхом від людини до людини, частіше при вживанні забрудненої води, овочів, фруктів, при купанні, а також через їжу і при побутових контактах. Без належного лікування може призвести до смерті.

16:03:58 04.07.2022

Увага, ботулізм! Запобігти захворювання можливо

Внаслідок воєнної агресії Російської федерації проти України в багатьох районах Миколаївської області відмічаються перебої з постачанням харчових продуктів. Тому населення використовує для харчування запаси харчових продуктів тривалого зберігання, домашні консерви, які вироблені в минулих роках. Це значно підвищує ризик на виникнення харчових отруєнь. Найтяжким серед яких є ботулізм.

16:23:00 09.06.2022

Первомайське управління доводить до відома операторів ринку, діяльність яких пов’язана з обігом зазначеного харчового продукту

До Первомайського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області  «Щодо повідомлення RASFF»

09:18:56 13.01.2022

Первомайське управління доводить до відома операторів ринку, діяльність яких пов’язана з обігом зазначеного харчового продукту

До Первомайського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області  «Щодо повідомлення RASFF».

09:06:34 13.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь