A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відзначили 76-річницю Перемоги

Дата: 09.05.2021 11:01
Кількість переглядів: 567

Фото без опису9 травня, 9 година ранку, жителі Доманівки та гості нашого селища, серед них учасник бойових дій у роки минулої війни Дудар Анатолій Терентійович, військовослужбовці, молодь зібралися біля Меморіального комплексу «Братська могила», де цього дня на урочисто-траурному мітингу відзначили 76-ї річницю Перемоги у Другій світовій війні.

«Сьогодні відзначаючи 76-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, ми серцем, душею та розумом відчуваємо, що найдорожчим є Мир, найсвятішою - Перемога над ворогом. І кожного року ми знову і знову згадуємо уроки минулої трагедії, вшановуємо пам’ять загиблих, вітаємо і дякуємо нашим ветеранам. Це наша свята традиція і обов’язок, який ми зберігаємо і передаємо нашим дітям і онукам. Щоб вони знали свою історію. Щоб пам’ятали її героїв. Щоб наш народ і все людство не допустили більше таких трагедій. Низький усім, хто пережив війну.. Вічна пам'ять тим, хто поліг на полі бою, відстоюючи світле майбутнє для свого народу, для рідної України», звернувся до присутніх Доманівський селищний голова Віктор Власюк.

З теплими словами привітань з нагоди свята Перемоги і побажань міцного здоров'я, щастя, миру й благополуччя звернувся ветеран Дудар Анатолій Терентійович, та традиційно заспівав фронтових пісень. Також ветеран розповів про свій бойовий шлях, як у далекому 1944 році під час визволення Доманівщини добровольцем пішов на фронт.  

Музичні вітання учасникам мітингу лунали від  Народного духового оркестру "Фестиваль" (керівник – Леонід Мостовенко) та Народного вокального ансамблю «Нові Обрії» (керівник Світлана Москаленко).

Пам'ять про загиблих у роки війни учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до Братської могили та пам’ятних знаків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь