Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

На засіданні активу громади

На засіданні активу громади

                         Які сильні та слабкі сторони, які реальні можливості розвитку Доманівської селищної ради,чим можемо пишатися, які проблеми, з чого почати? Ці питання обговорювали на засіданні активу громади з розробки SWOT- аналізу, на тематичній зустрічі з представниками освітніх установ, закладів культури та соціальної сфери селищної ради, громадськими активістами, духовними особами та активом парафії, а також під час робочої поїздки в Царедарівку, Копані. Велика подяка експертній групі DOBRE (Пшемислав Фенрих, Магдалена Братко та Оксана Колісник), учасникам засідання за цікавий, високоякісний, ПРОДУКТИВНИЙ, насичений захід. Маю велику надію, що в НАС все вийде, що разом – ми сила, яка здатна на великі справи задля розвитку нашої Доманівки! Зустріч відбулася у рамках реалізації програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

16:39 18.07.2017

Візит експертної групи DOBRE до сіл Петропавлівка, Олександродар та Сила

Візит експертної групи DOBRE до сіл Петропавлівка, Олександродар та Сила

Петропавлівський дитячий садок, бібліотека, розмова про нові можливості місцевої школи, знайомство з чарівними роботами народних майстринь..Турботи старости сіл Петропавлівка, Олександродар та Сила Сергія Бєлова про воду, ставок, дороги, трапезну в Храмі...це далеко не повний перелік ... Скільки всього треба зробити! Як налагодити ефективну комунікацію та діалог, співпрацю в громаді, як забезпечити реальну участь жителів у прийнятті рішень та суспільному діалозі в інтересах розвитку місцевого самоврядування ? Про це і не тільки будемо говорити на засіданні активу громади з розробки SWOT- аналізу перспектив розвитку Доманівської селищної ради.

17:50 17.07.2017

Діагностичний візит експертної групи DOBRE

Діагностичний візит експертної групи DOBRE

Сьогодні в Доманівській селищній раді, в рамках реалізації програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), відбувся діагностичний візит експертної групи DOBRE (Пшемислав Фенрих, Магдалена Братко та Оксана Колісник). Тематичні зустрічі з працівниками виконкому, які відповідають за надання житлово-комунальних послуг, економічний розвиток громади; представниками бізнес-підприємницького середовища та працівниками медичних установ Доманівки ... Як зробити так, щоби послуга дійшла до кожного мешканця? І чекати немає часу! Треба вже зараз про це подбати.... І це ще не все... День пролетів на одному подиху..... цікавий, надто насичений, надзвичайно корисний.

17:25 17.07.2017

Проект "Співпраця об'єднаних громад для участі громадськості в управління освітою"

Проект "Співпраця об'єднаних громад для участі громадськості в управління освітою"

В Україні стартував проект "Співпраця об'єднаних громад для участі громадськості в управління освітою", який упродовж наступних шести місяців реалізовуватиметься в українсько-польській співпраці Щецинським навчальним центром Фундації розвитку місцевої демократії, ГО "Інститут демократії ім. Пилипа Орлика" за співфінансування Фундації Міжнародної Солідарності. Учасниками його стали представники 7 об'єднаних територіальних громад із Черкащини, Миколаївщини та Дніпропетровщини.      

19:41 09.07.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь