Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Міжнародне співробітництво.

Міжнародне співробітництво.

В рамках Проєкту «Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України» Доманівська селищна рада отримала мобільні автономні станції очистки поверхневої води. Від імені всієї громади висловлюємо щиру вдячність Німецькому товариству міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH та раднику Проєкту Тетяні Гвоздь. З допомогою сучасних автономних станцій очистки поверхневої води, жителі нашої громади, за будь яких обставин, будуть мати чисту питну воду.

14:12 05.10.2022

Вітання Доманівського селищного голови Віктора Власюка з Днем територіальної оборони України

Вітання Доманівського селищного голови Віктора Власюка з Днем територіальної оборони України

Дорогі земляки! У першу неділю жовтня Україна відзначає День територіальної оборони України. Вітаю усіх наших земляків, які відстоюють Незалежність України в лавах територіальної оборони України. Сьогодні територіальна оборона України є невід’ємною частиною сил оборони держави і національного спротиву. Наші Герої відважно захищають територіальну цілісність України, боронять рідну землю. Ми віримо в наших воїнів-захисників, віримо, що війна врешті-решт закінчиться і на нашу землю прийде такий довгоочікуваний мир. Від щирого серця бажаю всім нам миру, міцного здоров’я та Божого благословення! Слава Україні! Героям Слава! Селищний голова                                                     Віктор ВЛАСЮК  

08:30 02.10.2022

Вітання Доманівського селищного голови Віктора Власюка з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

Вітання Доманівського селищного голови Віктора Власюка з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

Шановні ветерани та люди поважного віку! 1 жовтня Світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, як символ єдності і спадкоємності поколінь. Зі словами подяки звертаюсь до старшого покоління. Ваша мудрість,  життєвий досвід, невичерпна енергія і оптимізм є взірцем для підростаючого покоління. Від щирого серця бажаю Вам здоров’я, сил та наснаги і головне – Миру та благополуччя! Нехай добро повертається до Вас сторицею!  

08:24 01.10.2022

Співпраця з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH

Співпраця з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH

В рамках проєкту «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки       України» Відділення для стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання  Доманівської селищної ради отримало нові матраци, ковдри, подушки, постіль, рушники.

09:30 29.09.2022

Зміна часу комендатської години

Зміна часу комендатської години

За розпорядженням голови Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія КІМА від 23.09.2022 № 327- р на території Миколаївської області з 01 жовтня 2022 року запроваджено комендантську годину та спеціальний режим світломаскування в режимі повного затемнення з 22.00 до 06.00 години.

11:39 26.09.2022

Шановні громадяни!

Шановні громадяни!

27.09.2022 року у зв"язку з технічними роботами (підключення реєстрів), прийом громадян буде здійснюватись обмежено. Просимо всіх перенести візит до ЦНАПу та інших відділів селищної ради на 28.09.2022 року.

11:29 26.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь