Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Дорогі медичні працівники!

Дорогі медичні працівники!

Щиро вітаю Вас з професійним святом! Ви представники найшляхетнішої професії, адже оберігаєте найбільший дар Господній – людське життя! У цьому жертовному, щоденному служінні часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх. І вдень і вночі Ви поруч, рятуєте, допомагаєте, заспокоюєте! В кабінеті, лікарняній палаті чи в операційній на передовій. Ви головні, ви ангели-охоронці і для мужніх захисників і для непосидючої малечі.

10:38 18.06.2022

Увага! Планові відключення електроенергії.

Увага! Планові відключення електроенергії.

20 червня 2022 року  у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт планується відключення електроенергії з 8.00 до 18.00 у селищі Доманівка по вулицях: Центральна, О. Ливадара, Свободи, Космонавтів, Городня, Заводська, Затишна, Островідова, Пирогова, Чкалова, Механізаторів, Маресьєва, Лихого, Зелена, Миру, Спортивна, Тиха, Дружби, Пастера, Героїв Небесної Сотні, Первомайська,  Мельнична, а також  с.  Володимирівка та с. Копи.

10:59 17.06.2022

Доманівська селищна рада інформує

Доманівська селищна рада інформує

     Доманівська селищна рада інформує стосовно поста поширеного в FB депутатом Вознесенської районної ради В.М. Іванченком 16.05.2022 року. В пості йшлося про те, що гуманітарну допомогу, яка була призначена внутрішньо переміщеним особам, працівники державної установи загрузили у власні автомобілі. З цього приводу Доманівський селищний голова звернувся з заявою до поліції. Було проведено розслідування, в ході якого співробітники відділення № 2 Вознесенського районного управління поліції  встановили, що 11.05.2022 року відділ соціального захисту населення № 3 УСЗН Вознесенської райдержадміністрації, який розміщується в смт Доманівка, вул. Центральна, 55,  отримав 20 ящиків курей для внутрішньо переміщених громадян. Вся гуманітарна допомога була передана потребуючим громадянам під особистий підпис. Оскільки у відділенні немає службового транспорту, гуманітарну допомогу працівники розвозили власним транспортом.

15:06 13.06.2022

Шановні абоненти КП «Доманівське» - користувачі води зі свердловини №1042

Шановні абоненти КП «Доманівське» - користувачі води зі свердловини №1042

Шановні абоненти КП «Доманівське» - користувачі води зі свердловини №1042, яка знаходиться на території лікарні, повідомляємо, що перебої  з водозабезпеченням відбуваються внаслідок критичного зниження рівня води в свердловині. Загальна кількість абонентів цієї свердловин - 487 осіб, що складає 16% від загальної кількості споживачів.

16:07 10.06.2022

До відома жителів вулиць Героїв Небесної Сотні, Гагаріна, Дружби, Зелена, Калинова, Лихого, Нова, Пірогова, Пастера, Польова, Свободи, Лесі Українки в смт Доманівка

До відома жителів вулиць Героїв Небесної Сотні, Гагаріна, Дружби, Зелена, Калинова, Лихого, Нова, Пірогова, Пастера, Польова, Свободи, Лесі Українки в смт Доманівка

КП «Доманівське» повідомляє, що в свердловині № 1042 (Доманівська ЦРЛ),  яка була пробурена в 1957 р., критично знизився рівень води, що унеможливлює нормальне водопостачання.

16:06 08.06.2022

Відзначили Міжнародний день захисту дітей

Відзначили Міжнародний день захисту дітей

За традицією, 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а і завтра, і завжди. Адже наші діти - то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців, особливо у такий складний час для нашої країни.

17:00 02.06.2022

Вітаємо маленьких жителів громади, їх батьків, бабусь і дідусів з Міжнародним Днем захисту дітей!

Вітаємо маленьких жителів громади, їх батьків, бабусь і дідусів з Міжнародним Днем захисту дітей!

З нагоди свята Доманівська селищна рада оголошує конкурс на кращу Цікавинку: розповідь, малюнок, казку, фото.  До участі в конкурсі допускаються діти та дорослі, які відчувають себе дітьми.  Достатньо лише до 15 червня вказавши в темі листа «Конкурс цікавинок», надіслати свою роботу на адресу: sr@domanivska-gromada.gov.ua

08:32 01.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь