A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Центр надання адміністративних послуг Доманівської селищної ради

Ми працюємо для Вас!

Центр надання адміністративних послуг Доманівської селищної ради повідомляє, що від сьогодні відновлюється прийом громадян, а також юридичних осіб з надання адміністративної послуги «Надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно». Зазначена інформація, потрібна для укладання угод із постачання газу, постачання електроенергії, у податкову службу, власникам майна, кому цікаво чи не реєструвались речові права на їхнє нерухоме майно без їх відому, а також для інших цілей.

08:54:16 24.10.2022

До відома громадян!

Як зареєструвати повідомлення про знищене та пошкоджене внаслідок бойових дій майно?

14:25:28 19.04.2022

Щодо перетину державного кордону громадянамиУкраїни в пунктах пропуску на підставі паспорта громадянина України для виїзду за кордон, строк дії якого продовжено

Кабінет  Міністрів України постановою від 28 лютого 2022 р. №170 «Деякі питання внесення інформації до паспорта громадянина України для виїзду за кордон» затвердив тимчасовий порядок внесення інформації до паспорта громадянина України для виїзду за кордон строк дії якого продовжено.

16:07:12 23.03.2022

До відома жителів Доманівської громади!

Відповідно до погодженого графіка прийому громадян, кожного четвертого вівторка місяця з 10-00 до 12-00 годин, у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Доманівської селищної ради за адресою смт Доманівка, вул. Центральна, будинок 48, буде здійснюватись прийом громадян спеціалістами відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області. Ласкаво просимо всіх кому необхідно отримати послуги чи консультації!

09:27:40 01.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь