Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

До відома громадян!

Дата: 19.04.2022 14:25
Кількість переглядів: 687

Як зареєструвати повідомлення про знищене та пошкоджене внаслідок бойових дій майно?

Постановою Кабінету Міністрів України від 26 березня 2022 року № 380 «Про збір, обробку та облік інформації про пошкоджене та знищене нерухоме майно внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації», затверджено Порядок подання інформаційного повідомлення про пошкоджене та знищене нерухоме майно внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації (далі – Порядок).

Відповідно до цього Порядку громадяни України, які є власниками пошкодженого або знищеного нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації, з моменту введення воєнного стану Указом Президента України від 24 лютого 2022 р. № 64 «Про введення воєнного стану в Україні», можуть подати інформаційне повідомлення про таке майно, з метою подальшого застосування механізмів для поновлення своїх порушених майнових прав.

Інформаційне повідомлення особа може подати самостійно засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг - Порталу Дія, з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) у разі наявності реєстраційного номера облікової картки платника податків, або звернутись за допомогою до адміністратора центру надання адміністративних послуг або нотаріуса у порядку, визначеному пунктом 8 Порядку.

Вносити зазначену інформацію можуть адміністратори центрів надання адміністративних послуг, яким надано необхідний доступ до Порталу Дія.

З метою полегшення користування Порталом Дія для подання повідомлення про пошкоджене/зруйноване майно рекомендуємо переглянути відео інструкцію за посиланням: https://cutt.ly/3FdPHh8 або https://www.youtube.com/watch?v=yVFpugD3re0

 

Начальник ЦНАП

Доманівської селищної ради                                      Володимир ХАРЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь