A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Відзначили Міжнародний день захисту дітей

Дата: 02.06.2022 17:00
Кількість переглядів: 745

Фото без описуЗа традицією, 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а і завтра, і завжди. Адже наші діти - то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців, особливо у такий складний час для нашої країни.

Тому, щоб підбадьорити дітей, підняти їм настрій, додати позитивних емоцій педагогами Доманівського Будинку дитячої творчості було проведено розважальну програму.

Діти разом з дорослими взяли участь у майстер-класах з виготовлення оберегів для наших воїнів під керівництвом керівника гуртка «Виготовлення сувенірів» Багдасарян А.П., з керівником гуртка «Образотворче мистецтво» Коломієць Л.А. малювали малюнки-листи, щоб відправити бійцям на передову. На асфальті діти зображували мирне та щасливе життя, підписуючи свої роботи патріотичними гаслами, як «Україна – понад усе!», «Миру Україні!». А з акомпаніатором Зуяковим М.М. і діти, і дорослі в караоке співали патріотичних пісень, танцювали та знайомилися між собою. Родзинкою дитячого заходу став флешмоб «Ой, у лузі калина» вихованців хореографічного колективу, керівник Лацановська І.М.

Також керівником гуртка «Дитячий фітнес» Дудком С.М. було проведено для дітей майстер-клас з фітнесу, де діти взяли участь у спортивних іграх і естафетах.

У фоє Доманівського Будинку дитячої творчості працювали фотозони «Світ дитинства кольоровий» та «Український колорит», де кожен міг зробити собі світлину на згадку.

А завершилася програма дитячого свята літературною вітальнею «Розстріляне дитинство», де вихованці гуртка «Культура мови та спілкування» (керівник гуртка Дудко Н.К.) читали патріотичні поезії сучасних українських поетів. Дитячими вустами звучали дорослі речі – про війну та біди, що вона принесла на нашу землю, про хоробрих воїнів, що оберігають наш сон та про мир в Україні. Захід було проведено в камерній обстановці для батьків та запрошених гостей.

Сподіваємося, що попри війну та всі біди, які випали на долю маленьких українців, ми змогли подарувати дітям та їх батькам позитивні емоції та яскраві спогади. Адже увесь час на всіх майданчиках тривала атмосфера свята і, дивлячись на задоволених дітей, на їхні щирі посмішки, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє. А проведений педагогами-позашкільниками захід - це не лише свято для самих дітей, а й нагадування нам, дорослим, про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і здоровими під мирним небом України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь