A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Доманівська селищна рада інформує

Дата: 13.06.2022 15:06
Кількість переглядів: 837

     Доманівська селищна рада інформує стосовно поста поширеного в FB депутатом Вознесенської районної ради В.М. Іванченком 16.05.2022 року. В пості йшлося про те, що гуманітарну допомогу, яка була призначена внутрішньо переміщеним особам, працівники державної установи загрузили у власні автомобілі. З цього приводу Доманівський селищний голова звернувся з заявою до поліції. Було проведено розслідування, в ході якого співробітники відділення № 2 Вознесенського районного управління поліції  встановили, що 11.05.2022 року відділ соціального захисту населення № 3 УСЗН Вознесенської райдержадміністрації, який розміщується в смт Доманівка, вул. Центральна, 55,  отримав 20 ящиків курей для внутрішньо переміщених громадян. Вся гуманітарна допомога була передана потребуючим громадянам під особистий підпис. Оскільки у відділенні немає службового транспорту, гуманітарну допомогу працівники розвозили власним транспортом.

      Доманівська селищна рада до даного інциденту немає ніякого відношення. Всю гуманітарну допомогу працівники штабу передають внутрішньо переміщеним особам у спеціально відведених місцях, розвозять по віддалених селах.  Час і місце роздачі оприлюднюється заздалегідь. Те ж саме відбулось і з курми, які селищна рада, як і управління соціального захисту, отримала від Вознесенської РДА.

     У лиху годину люди відкриваються найкраще. Селищна рада щиро вдячна підприємцям, які не зважаючи на дефіцит пального, надають свій транспорт для доставки, допомагають чим можуть, водіям, які працюють цілодобово, щоб доставити людям допомогу, волонтерам, що вантажать і розвантажують в будь який час доби. В той же час деякі народні обранці, яким люди роками довіряли захист своїх інтересів, спостерігають і контролюють, не розуміючи, що люди сьогодні готові поділитись останнім, аби хоча б на крок приблизити Перемогу. Може варто задуматись, а чим я можу допомогти? Може вчасно заплатити податки чи справедливу орендну плату?

    Вважаємо, сьогодні не час закидати один одного безпідставними звинуваченнями, потрібно працювати. І ми працюємо і будемо працювати для людей, допомагаємо нашим героїчним захисникам, людям, які залишили домівки, втікаючи від обстрілів і окупації. Разом ми не переможні.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь