A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Оголошення

Увага! Планове відключення електроенергії

Згідно з повідомленням АТ «Миколаївобленерго», 15 червня, у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт з 8.30 до 17.00 відбудеться відключення електроенергії  у селищі Доманівка по вулицях:  Українська, Степова, Лермонтова, Космонавтів та Свободи.

16:30:37 12.06.2023

Вивчаємо історію України разом

Міністерство  молоді  та  спорту  України  реалізовує  Всеукраїнську  акцію «Єдина  Україна»,  спрямовану  на  формування  української  громадянської ідентичності серед населення. Онлайн - проєкт покликаний поглибити знання з історії  України,  розповісти  маловідомі  факти  та  сформувати  новий  погляд  на вивчення історії.

13:40:24 29.05.2023

Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок

Всеукраїнська  Асоціація  органів  місцевого  самоврядування  «Асоціація  об’єднаних  територіальних  громад»  у  партнерстві  з  Національною  асоціацією  сільськогосподарських дорадчих  служб  України  запрошує  ветеранів  чи  ветеранок  війни,  які  мають  намір  створити фермерське господарство на безкоштовний навчальний курс «Основи сімейного фермерства і кооперації для ветеранів та ветеранок».

10:20:28 29.05.2023

Відбудеться тренінг з агрономії

Як правильно посадити розсаду та чим обробити рослини? Це нагальне питання, яке турбує власників  та власниць  домогосподарств навесні і ми пропонуємо доповнити знання, що маєте з власного досвіду порадами експерта та виростити гарний урожай в цьому році.  Запрошуємо членів та членкинь СОК “Оберіг Агро” та  жителів Доманівської громади Миколаївської області взяти участь в тренінгу з агрономії на тему:

16:49:07 25.04.2023

В Україно відновлено проєкт "Рука допомоги"

Проєкт «Рука допомоги», який сьогодні реалізується центром зайнятості спільно з обласною військовою адміністрацією має на меті показати шлях вирішення однієї із найгостріших проблем сьогодення - проблема зайнятості.

14:40:06 06.04.2023

До уваги сільгосптоваровиробників!

Інформуємо, що продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FAO) за фінансової підтримки Уряду Японії, розпочало збір заявок через Державний аграрний реєстр на отримання насіння кукурудзи та соняшника для підтримки малих фермерських господарств та інших сільськогосподарських виробників під час весняної посівної кампанії 2023 року з прифронтових областей

16:33:58 05.04.2023

До уваги жителів Доманівської громади!

19 квітня 2023 року у приміщені Доманівської селищної ради відбудеться виїзний прийом громадян голови Вознесенської районної ради Спартака Гукасяна.

09:17:44 05.04.2023

Запрошуємо жителів громади взяти участь у конкурсі "Благодійна Україна-2022"

Відділ соціального захисту та охорони здоров’я Доманівської селищної ради повідомляє, що Всеукраїнська організація «Асоціація Благодійників України» приймає заявки для участі в Конкурсі «Благодійна Україна-2022», який проводиться з метою всебічної підтримки волонтерського та благодійного руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення.

15:08:33 04.04.2023

До уваги учнів та студентів Доманівської громади

Компанія "SEO.UA" оголошує про початок конкурсу для учнів та студентів українських навчальних закладів під назвою “Ми самі творимо своє майбутнє”. Переможець конкурсу отримає стипендію у розмірі 20000 гривень! 

10:56:29 31.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь