Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Оголошення!

Дата: 01.07.2024 15:55
Кількість переглядів: 89

НАГАДУЄМО всім жителям громади та тимчасово переміщеним особам (призовникам, військовозобов’язаним, резервістам ) віком від 18 до 60 років,  про необхідність в термін до 16 липня уточнити свої облікові дані через центри надання адміністративних послуг або електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста, або у територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки за місцем свого перебування або знаходження.

Також зазначаємо що:

відповідно до статті 210 КУпАП за невиконання вимог законодавства передбачено адміністративна відповідальність, а саме: - накладення штрафу на громадян від однієї тисячі до однієї тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян ( від 17000,00 грн. до 25500,00 грн.).

відповідно до статті 210-1 КУпАП за невиконання вимог законодавства передбачено адміністративна відповідальність, а саме: - накладення штрафу на посадових осіб органів державної влади, органів місцевого самоврядування, юридичних осіб та громадських об’єднань - від двох тисяч до трьох тисяч п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян ( від 34000,00 грн. до 59500,00 грн.)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь