Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Благодійна допомога

Дата: 10.06.2024 10:13
Кількість переглядів: 109

Доманівський селищний голова Віктор Власюк висловлює щиру подяку голові Миколаївської обласної організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Тимуру Глушко за сприяння в отриманні чергової допомоги від благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» для Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Промінець» та відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Доманівської селищної ради.

Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» тривалий період часу опікується Центром комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Промінець» та цього разу передали їм вітаміни від Revival Foundation DC та Geri Care, а також інвалідні крісла та засоби гігієни.

Відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Доманівської селищної ради отримало газову плиту.

Щиро вдячні за допомогу!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь