A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День вшанування пам’яті захисників Вознесенського району, загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

Дата: 02.03.2024 12:31
Кількість переглядів: 113

Фото без опису22 лютого 2023 року депутатами районної ради восьмого скликання прийнято рішення про відзначення щороку 2 березня у Вознесенському районі Миколаївської області Дня вшанування пам’яті захисників Вознесенського району, загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

2 березня. Ця дата, наряду з 24 лютого 2022 року, назавжди залишиться в пам’яті Вознесенської району і всієї України. Саме з цього дня розпочалася подія, яка уже ввійшла в історію під назвою «Битва за Вознесенськ». У дводенній битві під Вознесенськом місцеві добровольці та військові дали відсіч загарбникам, успішні дії захисників завадили планам ворога по захопленню Южноукраїнської АЕС та форсуванню Південного Бугу для наступу на Одесу.

В обороні Вознесенська брали участь 80 окрема десантно-штурмова бригада, сили територіальної оборони Вознесенського району, співробітники поліції, добровольчі формування, а також прості добровольці – жителі громади, які без вагань стали на захист рідного міста.
Світла пам’ять та безмежна вдячність за вірність Батьківщині навіки залишиться у наших серцях.  Пам’ятаємо Ваш подвиг та б’ємося за велику Перемогу!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь