A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

День Героїв Небесної Сотні

Дата: 21.02.2024 17:01
Кількість переглядів: 84

Фото без опису20 лютого ми згадуємо ще одну трагічну сторінку в непростій історії України - День Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Пам’ять про Героїв Небесної Сотні має зберігатися не тільки у щорічних пам’ятних заходах, а бути живою, спонукаючи суспільство до активних дій та усвідомлення, що майбутнє України залежить від вибору та активності кожного.

Багато наших захисників, які мужньо боролися і  борються за свою державу були нагороджені орденами та медалями за мужність, героїзм, незламний патріотизм до рідної землі, серед яких нажаль і посмертно. Ота тяжка посмертна нагорода знайшла свого Героя  і сьогодні.

Указом Президента України В. Зеленського від 23.08.2023 року за №500/2023 нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) солдата Деруна Миколу Володимировича, який  загинув 19.04.2023 року поблизу населеного пункту Кузьмине Луганської області.

Нагороду було вручено дружині загиблого Дерун Світлані, заступником командира в/ч 3044 Національної гвардії України підполковником Моспан І.В. 

          Після урочистих подій відбулось покладання квітів до «Стіни Памяті».

      І сьогодні, будуючи нову державу, ми повинні пам’ятати, за що загинула Небесна Сотня та гинуть наші захисники на даний часСхиляємо голови перед пам’яттю тих, хто ціною власного життя відстоює наше життя, щасливе завтра Української Держави!

              Слава Українському народові!

               Вічна слава Героям!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь