A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Оголошення!

Дата: 10.01.2024 11:07
Кількість переглядів: 92

Інформуємо, що домогосподарства, які постраждали від війни, зможуть безкоштовно отримати насіння овочів для весняної посівної. Проєкт реалізовується за підтримки Програми USAID АГРО в межах Ініціативи «Стійкість сільського господарства» (АГРІ-Україна), подальший розподіл та доставку насіння забезпечить Всеукраїнська асоціація громад.

   Насіння овочів отримають не лише мешканці деокупованих та прифронтових громад, а й вимушені переселенці, а також представники соціально вразливих верств населення, які мають присадибні ділянки.

    До 15 січня 2024 року органи місцевої влади у своїх громадах визначать домогосподарства, які можуть  отримати потенційну допомогу.

      Наразі для  реалізації проєкту компанія BAYER через Програму USAID АГРО передала насіння овочів для 100 000 домогосподарств.         Асортимент насіння овочів включає: моркву, цибулю (чорне насіння), капусту, томат, кабачок, перець, диню, яке пофасовано в упаковки з розрахунку  на одне домогосподарство.   ВАГ звертає  увагу, що подана заявка не означає  автоматичне  надання вказаного  насіннєвого матеріалу. Остаточний  розподіл  насіння   для громад буде здійснено  з урахуванням кількості заявок, наявності насіннєвого матеріалу, пріоритетів  відбору  та черговості  подачі  заявки.    Фактична  передача  насіння  в громади буде  здійснена     впродовж  березня 2024 р. на безкоштовній основі.

В рамках  даного  проєкту   попередньо  здійснюємо збір  інформації  про потребу у насіннєвому матеріалі для  домогосподарств  громади,  які мають присадибні ділянки,  з урахуванням відповідних категорій населення: внутрішньо переміщені   особи,  багатодітні, малозабезпечені родини,  особи з інвалідністю, внаслідок  війни  та з числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Жителів  Доманівки, сіл Майорського , Зброшкового, Забари, Чорталки  просимо  звернутися до  відділу  економіки, розвитку сільських територій та земельних  відносин  Доманівської  селищної  ради для формування попередніх списків потенційних отримувачів. 

Старостинські округи  формують списки відповідно  категорій  зареєстрованих осіб на території.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь