A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

З Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2023 09:37
Кількість переглядів: 81

Шановні військовослужбовці, учасники АТО та ветерани війни!

Щиросердно вітаю з Днем Збройних Сил України!

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців.

Воістину загальнонаціональним це свято стало після початку широкомасштабного нападу російської федерації на Україну. Сьогодні ми вдруге відзначаємо День Збройних Сил України в умовах великої війни за державний суверенітет і незалежність України, за право українського народу на вільне життя у вільній країні.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є ті, хто віддав своє життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших Героїв і низько схиляю голову перед їх родинами, які віддали свої життя під час проходження служби.

А також дякую матерям, які виховали справжніх патріотів, які без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Доземний вам уклін та людська шана.

Я глибоко переконаний, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України. І в цей святковий день, сердечно вітаю всіх військових зі святом і висловлюю щиру вдячність українським військовим, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.

Бажаю вам та вашим родинам миру, злагоди та родинного затишку, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі. Нехай завжди поряд крокують оптимізм, спокій та гарний настрій!

Слава Збройним Силам України!

З повагою,

Селищний голова     Віктор ВЛАСЮК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь