A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Проєкт CASE їде у віддалені села громади

Дата: 30.03.2023 13:08
Кількість переглядів: 751

Фото без описуГромадська спілка «Бізнес Мережа Сільських Жінок» https://www.facebook.com/rwbn.ua продовжує працювати в Доманівській громаді для втілення проєкту CASE, щоб забезпечити відповідь на наслідки повномасштабного вторгнення росії в Україну шляхом підтримки стійкої продовольчої та енергетичної безпеки в сільськогосподарських територіальних громадах на Півдні, особливо для сільських жінок. Проєкт впроваджується за підтримки міжнародної неурядової організації Oxfam GB.

З січня 2023 року по березень 2023 року команда проєкту CASE вже видала 599 наборів засобів виробництва в 20 населених пунктах Доманівської громади (Антонівка, Володимирівка, Воля, Довжанка, Довженки, Доманівка, Зелений гай, Зелений Яр, Копані, Кузнецове, Маринівка, Олександрівка, Олександродар, Петропавлівка, Сила, Царедарівка, Щасливка та інші). 93% домогосподарств, які отримали допомогу, представляли жінки, 28% всіх отримувачів – люди старші 60 років. Допомогу отримали 25 багатодітних родин та 33 особи зі статусом ВПО.

В рамках проєкту в квітні 2023 року відбудеться третій етап видачі допомоги у вигляді засобів виробництва для вирощування овочів. Проєкт вирушить у віддалені села: Богданівське, Коштове, Новолікарське, Забари, Зброшкове, Чорталка, Широкі Криниці, Казаринське, В.Володимирівка, Шевченко, Олександрівка, Новоселівка, Копи. Нагадуємо, що допомога розрахована в першу чергу на жінок та вразливі категорії (ВПО; багатодітні родини; родини, в яких під опікою є люди з інвалідністю; батьки, які виховують неповнолітніх дітей одноосібно; родини, які втратили годувальників під час війни). Чоловіки теж можуть розраховувати на допомогу від проєкту, якщо вони попадають в перелік осіб вразливих категорій. 

Нагадаємо, що проєкт проводив анкетування та приймав заявки про допомогу з жовтня 2022 року. Наразі прийом заявок завершено. Зібрано понад 1500 анкет. Якщо ви потребуєте допомоги та є представником/представницею вразливих категорій, проживаєте в селах, які плануються для видачі допомоги у квітні – напишіть на офіційний Viber (+380661873501) проєкту і ми повідомимо вам, чи можете саме ви отримати допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь