A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Підтримка та розвиток для жінок Доманівської громади

Дата: 08.03.2023 09:19
Кількість переглядів: 732

Фото без описуГромадська спілка «Бізнес Мережа Сільських Жінок» вітає всіх з Міжнародним жіночим Днем та запрошує жінок Доманівської громади долучитися до нашої спільноти. З 2016 року ми об’єднуємо жінок, які займаються агровиробництвом, переробкою, або мають інший бізнес в селах України. Жінок, які прагнуть розвиватися, бути незалежними у прийнятті рішень, наполегливо шукають знань та ресурсів для втілення своїх мрій. Ми відкриті для всіх, незалежно від того великий чи малий у вас бізнес, чи досвідчена ви підприємиця, чи тільки розпочинаєте свою справу. Ми запрошуємо до комунікації місцеву владу для просування спільних ініціатив.

Серед наших партнерів – міжнародні організації, фонди, дорадчі служби, громадські організації, всі, хто вірить в рушійну силу жінки-лідерки, жінки-підприємиці. Всі, хто поважає право сільської жінки на самовизначення та розвиток. Прочитати докладніше про нашу роботу та задати питання можна на офіційних комунікаційних майданчиках Мережі:

-         Fb - https://www.facebook.com/rwbn.ua

-         Telegramm - https://t.me/rwbn_chanel

З вересня 2022 року в Доманівській громаді втілюється проєкт-відповідь на наслідки повномасштабного вторгнення росії в Україну шляхом підтримки стійкої продовольчої безпеки в сільськогосподарських громадах на Півдні, особливо для сільських жінок. Проєкт має коротку назву CASECooperation, Autonomy, Safety, Equality/Кооперація, Автономність, Безпека, Рівність.   Проєкт впроваджується в партнерстві з міжнародною організацією Oxfam GB.

Про активності проєкту ми розповімо вам в наступних публікаціях, а наразі запрошуємо до участі в навчальній поїздці до Західної України жінок громади, які розвивають агровиробництво на засадах підприємництва та розмірковують над тим, як краще продавати свою продукцію.  Попередні дати: кінець березня – початок квітня. Витрати на поїздку бере на себе Бізнес Мережа Сільських Жінок. Кількість місць обмежена, тому для справедливого відбору просимо вас заповнити форму анкети та розказати про свою мотивацію.

Посилання на анкету https://forms.gle/X5CuCMCZuYNRv6ZJ7

Будемо раді познайомитись з жінками, які розвивають свій потенціал та змінюють світ на краще!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь