A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Міжнародний проєкт продовжує підтримку жінок Доманівської громади

Дата: 03.02.2023 11:56
Кількість переглядів: 981

Фото без описуЗ 18 по 21 січня 2023 року в смт. Доманівка та с. Маринівка відбулася перша хвиля видачі комплектів засобів виробництва для вирощування овочів в домогосподарствах. 

Нагадаємо, що з вересня 2022 року ГС Бізнес Мережа Сільських Жінок (https://www.facebook.com/rwbn.ua/) за фінансової підтримки міжнародної організації Oxfam (https://www.oxfam.org.uk) впроваджує в Доманівській громаді проєкт CASE. В рамках проєкту передбачено розвиток СОК "Оберіг-Агро" та встановлення 14 теплиць, оснащення комунальних закладів громади твердопаливними котлами, видачу допомоги домогосподарствам у вигляді засобів виробництва та інші заходи. Фокус проєкту направлений на підтримку переважно сільських жінок, на посилення продовольчої та енергетичної безпеки громади. 

200 комплектів допомоги отримали вже 200 бенефіціарів проєкту, з них 98,5% - сільські жінки. Серед отримувачок 57% - це жінки, які очолюють свої домогосподарства, також реціпієнтками допомоги стали ВПО - 9%, люди пенсійного віку - 24%, а також багатодітні родини. Наступні видачі допомоги передбачено в селах громади, жителі яких пройшли опитування та заповнили анкети. Команда проєкту аналізує отримані анкети, визначає пріоритетні групи бенефіціарів (вразливі категорії, в т.ч. ВПО) та повідомляє кандидатам про дату та місце отримання допомоги. 

Переглянути та заповнити анкету можна за посиланням https://forms.gle/ssWZyFhLyePSLFZG9. Увага! Заповнення анкети не є автоматичним підтвердженням отримання допомоги. Всі відповіді аналізуються і відповідно до критеріїв проєкту визначаються кандидатки/ти на отримання. Загалом планується видати 1000 наборів допомоги. Одне домогосподарство може отримати  допомогу лише один раз. 

Якщо у вас залишилися питання, є скарги чи пропозиції, просимо вас звертатися на гарячу лінію ГС "Бізнес Мережа Сільських Жінок" в месенджері або за номером телефону +380 66 187 35 01 (СМС або Viber), на електронну адресу правління спілки net2women@gmail.com

Ви можете також звернутися напряму до міжнародної організації Oxfam: 

1. Надішліть електронний лист до Speak Up OGB  speakup@oxfam.org.uk

2. Повідомте онлайн, анонімно:https://oxfam.clue-webforms.co.uk/webform/misconduct/ua

(форма доступна українською мовою).

3. Безпосередньо повідомити співробітнику Oxfam, який передасть скаргу нашій групі з убезпечення kukrainets@oxfam.org.uk

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь