A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Вітання Доманівського селищного голови Віктора Власюка з Різдвом Христовим

Дата: 06.01.2023 19:49
Кількість переглядів: 930

У надвечір’я Різдва Христового за доброю нашою традицією, кожна українська родина збирається разом, а коли на небі зійде перша зірка – сідає до Святої вечері.Я щиро дякую Господу, що допоміг нам дочекатись цих величних різдвяних свят, щиро дякую усім нашим захисникам за те, що   вони далеко від своїх сімей роблять дуже важливу справу – захищають нашу рідну землю, щоб кожна українська сім’я могла зібратись у цей Святвечір у злагоді в своїх домівках. 

Сідаючи за святковий стіл до Святої вечері, вознесімо наші молитви за кожного воїна, за перемогу над агресором, за мир на нашій рідній землі, за полеглих Героїв, які віддали своє життя за наше з вами вільне майбутнє.

Нехай проміння Вифлеємської Зорі, яка сповістила про народження Божого Сина,  осяє наші душі й серця світлом миру, а дзвінка колядка, лунаючи в кожній родині, наповнює нас радістю величного торжества.

Завжди  це величне свято згуртовує усіх нас: і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, і  тих, хто боронить нашу землю від ворога. 

Ми завжди віримо, що  новонароджений Господь благословляє ваші родини міцним здоров’ям, добром та достатком, а нашій рідній Україні дарує мир та процвітання. 

Будьмо сильними, розважливими і милосердними, як Сам Господь, Який нам дав Свого Єдинородного Сина, і тим самим явив славу Свою. 

Христос Народився! Славімо Його!

Селищний голова                            Віктор Власюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь