A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Проєкт CASE допомагає домогосподарствам, комунальним підприємствам та кооперативу Доманівської громади 

Дата: 27.12.2022 10:56
Кількість переглядів: 1021

У вересні 2022 року Доманівська громада долучилась до міжнародного проєкту CASE, що був ініційований та впроваджується ГС Бізнес Мережа Сільських Жінок (https://www.facebook.com/rwbn.ua/ ) за фінансової підтримки міжнародної організації Oxfam. Проєкт покликаний забезпечити відповідь на наслідки повномасштабного вторгнення росії в Україну шляхом підтримки стійкої продовольчої та енергетичної безпеки в сільськогосподарських територіальних громадах на Півдні, особливо для сільських жінок.

27 грудня 2022 року в рамках проєкту громаді були передані 4 твердопаливні котли загальною потужністю 320 кВт, які будуть встановлені в комунальних підприємствах Доманівки для автономного обігріву. 

В листопаді та грудні 2022 року команда проєкту опитала більше 600 жителів громади та виявила основні потреби в засобах виробництва для овочівництва та тваринництва.

Вже в січні 2023 року відбудеться перша передача жителям громади комплектів для вирощування овочевих культур в домогосподарствах. Загалом, для забезпечення продовольчої безпеки, такі комплекти отримають 1000 бенефіціарів, переважно жінок, а також тих, що мають статус ВПО.

Особливу увагу ГС БМСЖ приділяє розширенню прав сільських жінок, залученню їх до прийняття рішень. 

Представниці громади та сільськогосподарського кооперативу “Оберіг-Агро” взяли участь у роботі Форуму Бізнес Мережі Сільських Жінок, який відбувся 2-3 грудня 2022 року у м. Львів. Форум зібрав понад 50 сільських жінок - підприємиць з різних областей України. Говорили про адаптацію бізнесу до роботи в умовах військового стану, підвищення економічної та особистої безпеки жінок, обмін досвідом та психологічну підтримку.

Проєкт CASE підтримує розвиток кооперації і на 2023 рік заплановано встановлення 14 теплиць для сільськогосподарського кооперативу “Оберіг-Агро”, що сприятиме зміцненню продовольчої безпеки громади.

Долучайтесь до опитування і робіть свій внесок у зміцнення продовольчої безпеки громади! 

Посилання на анкету https://forms.gle/ssWZyFhLyePSLFZG9


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь