Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

ТОВ «Миколаївобленерго» інформує: Три черги по 2 дві години кожна – по Миколаївській області запроваджено цілодобові графіки погодинних відключень

Дата: 22.11.2022 08:47
Кількість переглядів: 1081

Станом на ранок, 21 листопада, по Миколаївській області немає потреби в застосуванні графіків аварійних відключеннях, проте, для стабілізації ситуації в енергосистемі України, все ж продовжують діяти графіки погодинних відключень.

Споживачів АТ «Миколаївобленерго» поділили на 3 черги – передбачається, що вони зміняють одна одну з періодичністю у 2 години. Раніше знеструмлення відбувалося тільки вдень, на сьогодні графіки діють цілодобово.

Розмежування між чергами можна побачити на «годиннику» нижче (він поділений на 24 години, кожній з черг присвоєно свій колір – відповідно зафарбовані сектори чергуються з періодичністю у 2 години).

Сьогодні ситуація в енергосистемі України дозволяє застосовувати графіки погодинних відключень не в повному обсязі і по черзі, відповідно до розробленого та затвердженого порядку. При цьому, нагадаємо, що у випадку нових ворожих ударів по критичній інфраструктурі, можливі і вимушені екстрені відключення електроенергії. Проте складати руки чи впадати у відчай не варто, навпаки – маємо бути зібраними та готовими.

А отже, нагадуємо про те, що телефони та павербанки краще тримати максимально зарядженими, вдома мають бути свічки та ліхтарики, а в серці – віра в ЗСУ та нашу Перемогу.

Перша черга – http://surl.li/dnvqy

Друга черга – http://surl.li/dnvrd

Третя черга – http://surl.li/dnvrg

Фото без опису

Перша черга: Щасливський, Маринівський, Зеленоярський старостинські округи;

Друга черга:  Доманівка, Забари, Зброшково, Чорталка, Володимирівський, Петропавлівський старостинські округи;

Третя черга:  Царедарівський старостинський округ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь