A A A K K K
для людей із порушенням зору
Доманівська громада
Миколаївська область, Вознесенський район

Смакували безкоштовною піцою

Дата: 13.07.2022 10:20
Кількість переглядів: 1090

Фото без описуНапевно, багатьом  мешканцям  нашої  громади та внутрішньо переміщеним особам, які проживають на її території, із соцмереж  уже відомо,     що містами  і селами України  проходить  акція, започаткована   благодійною організацією з Шотландії Siobhans Trust, із забезпечення людей, які того потребують, продуктами харчування.  Благодійний тур цієї організації по нашій області  став можливим за сприяння Юрія Діденка – голови Миколаївського благодійного фонду «Дітям України», колишнього депутата Верховної Ради України.

І ось 11 липня   міжнародна волонтерська група, до складу якої входять громадяни Великої Британії, Уганди, України, завітала в Доманівку.  Томас, Кевін, Джанні, Оксана, подружжя Валерій та Анна Черниш пересувним спеціалізованим фургоном  привезли до нашого селища справжню італійську піцу. Розмістилася пересувна піцерія на майданчику біля кафе «Кармен». Це місце вибране не випадково – було де  розважатися дітям з аніматорами, зручно та прохолодно було в липневу спеку посидіти в затінку літнього намету кафе й поласувати піцою. А випікали її  наші гості   в мобільних кухарських печах і безкоштовно  пригощали  усіх бажаючих. Свіжоспечена, духмяна піца за лічені хвилини  зникала з тарілок  як дітлахів, так і поважних пенсіонерів, і, навіть, елегантних жіночок, які на деякий час забули про те, що вони на дієті. І нікому не було відмовлено в добавці!

Люди щиро дякували  волонтерам за смаколики, за приємно проведене дозвілля, а саме головне - за підтримку нашої країни в цей надскладний час. Ця благодійна акція – прояв світовою спільнотою співчуття, співпереживання, бажання підтримати,  допомогти українському народові, зміцнити впевненість у тому, що ми переможемо.

Захід  відбувся за активного сприяння  Доманівської селищної ради, відділу соціального захисту та охорони здоров’я селищної ради, служби у справах дітей  селищної ради. Вдячні за допомогу. Миру й спокою всім!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь